Guido de Vos bij Autoschade Car Repair.
Guido de Vos bij Autoschade Car Repair.

Autoschade Car Repair komt altijd met passende oplossing

Zakelijk 1.296 keer gelezen

OSS | Guido de Vos zette in het jaar 2000 onder de hoede van directeur Jan Heerkens Autoschade Car Repair op aan de Havenstraat 35 in Oss. Per 1 januari van dit jaar nam hij het bedrijf over. Komende vrijdag 22 september worden zakelijke relaties uitgenodigd om alsnog de overname te vieren.

Autoschade Car Repair heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. "We repareren naar de wens van de klant. We zijn er voor mensen met iedere portefeuille. Bij een schadegeval komen we altijd met een passende oplossing. Ook als er weinig budget is, zoals met tweedehands- of imitatieonderdelen. Klanten kunnen erop rekenen dat alles door echte vakmensen wordt gerepareerd, want kwaliteit leveren is erg belangrijk. En of het nou gaat om kleine of grote schadegevallen, het is bij ons geen probleem. Zowel aan het interieur als het exterieur." Een vervangende auto wordt geregeld als uw auto wordt gerepareerd. Ook wordt de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij geregeld. "We ontzorgen de klant."

Druk jaar
Autoschade Car Repair is dan wel overgenomen, er is voor de klant niets veranderd. "We bedanken onze klanten voor het vertrouwen. Naast de kwaliteit en service komt ons succes ook door de laagdrempeligheid van ons bedrijf." Mensen kunnen altijd vrijblijvend een prijsopgave en advies krijgen. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met donderdag van 7.30 tot 17.30 uur en vrijdag van 7.30 tot 17.00 uur. Meer informatie op (0412) 64 85 81, info@carrepair.nl of kijk op de website www.carrepair.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant