Ulysses.
Ulysses.

'Het plezier spatte er op de training weer vanaf'

Voetbal 1.139 keer gelezen

MEGEN | Ulysses startte afgelopen zondag slecht aan de nieuwe competitie. Op bezoek bij DSV verloren de Megenaren met 6-1. Zondag wacht in de vierde klasse G de kans op sportieve revanche als SV Milsbeek op bezoek komt in Megen.

Dinsdagavond op de training werden de koppen bij elkaar gestoken. Trainer Sander Janssen: "Iedereen heeft kort z'n zegje gedaan. Alle spelers waren zich ervan bewust dat het afgelopen zondag zwaar onder de maat was. De neuzen staan allemaal weer dezelfde kant op en we zijn snel gaan trainen. Het plezier spatte ervanaf." Janssen vond dat er vooral weinig inzet werd getoond. "In de bekerwedstrijden konden de spelers het wel opbrengen en helaas tegen DSV niet. Niets ten nadele van DSV overigens, want ook als we 110 procent hadden getoond, hadden we het nog moeilijk gehad."

Milsbeek
Zondag komt een degradant naar Megen. "Veel info heb ik niet van die ploeg, maar dat hebben ze ongetwijfeld ook niet van ons. Ik ben heel benieuwd wat we kunnen verwachten. Milsbeek verloor dan wel de eerste wedstrijd van SDDL, maar in de eerste tien minuten misten ze een aantal grote kansen."

Doel
De doelstelling van Ulysses dit seizoen is handhaving. "En ik heb er alle vertrouwen in dat dat goedkomt. Zeker als we het niveau van vorig jaar halen. Wel ben je altijd afhankelijk van de aanwezigheid van bepalende spelers. Maar dat hebben onze concurrenten ook."

Stand vierde klasse G:
1. DSV 1-3
2. Juliana Mill 1-3
3. SDDL 1-3
4. Achates 1-3
5. HBV 1-3
6. Constantia 1-1
7. SIOL 1-1
8. Herpinia 1-1
9. SES 1-1
10. Achilles Reek 1-1
11. SV Milsbeek 1-0
12. OKSV 1-0
13. Heijen 1-0
14. Ulysses 1-0

Programma 4e klasse G:
Ulysses - SV Milsbeek
Juliana Mill - OKSV
Achates - Herpinia
SDDL - Achilles Reek
SES - DSV
HBV - Constantia
SIOL - Heijen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant