Trainer Henry van Wanrooy mooi puntje in Berlicum bij BMC met Avanti'31
Trainer Henry van Wanrooy mooi puntje in Berlicum bij BMC met Avanti'31 Foto Peter Kuijpers

3C: Schijndel wint van Wilhelmina, Avanti'31 pakt punt bij BMC

Voetbal 536 keer gelezen

Een mooie klasse waar FC Engelen indruk maakt met oud prof Anthony Lurling in de gelederen. Schijndel won van het Bossche Wilhelmina met 2-1 waar Avanti'31 één verdiend punt mee uit Berlicum bracht van BMC.

Bij Schijndel was Brent Blummel belangrijk in het duel met het bezoekende Wilhelmina uit Den Bosch. De eerste helft was volledig voor Schijndel dat weigerde te scoren. Trainer Henry van Alebeek: "We hadden echt een grote overmacht en kansen. Dan moet je jezelf belonen. Dat gebeurde niet en dat is dan jammer." Na rust werden de gasten sterker en viel in de 70e minuut de 0-1. Brent Blummel maakte echter drie minuten later gelijk uit een vrije trap die de Bossche doelman pardoes door zijn benen liet gaan. Tien minuten voor tijd viel de winnende en weer heette de maker Blummel.

BMC – Avanti'31
De thuisclub nam op De Brand voor rust de regie volledig in handen. In de 43e minuut kwam de thuisclub aan de leiding. Een fraai doelpunt keurig teruggelegd en afgerond. Na rust was het woord aan Avanti'31. Toch kreeg BCM uit de omschakeling dé kans op 2-0, maar die ging teloor. BMC wilde wat terugdoen en de ruimtes werden steeds groter. Drie minuten voor tijd was het de andere invaller Fabian Koenen de mee dan verdiende gelijkmaker achter de Berlicumse doelman kopte. Trainer Henry van Wanrooy was dik tevreden. "We hebben wederom hard gewerkt en alsnog verdiend een punt gepakt bij BMC."