FC Oss - Jong Ajax. (Foto: Hans van der Poel)
FC Oss - Jong Ajax. (Foto: Hans van der Poel)

Huseyin Dogan: 'Ik ben FC Oss dankbaar voor de kans'

Voetbal 1.017 keer gelezen

OSS | Huseyin Dogan (23) is blij met de kans die hij bij FC Oss krijgt. De middenvelder had een jaar geen club nadat zijn contact bij Sparta Rotterdam niet werd verlengd. FC Oss pikte hem afgelopen zomer op en daar veroverde Dogan een basisplaats in het vaandelteam. "Ik wil de mensen in Oss die me zoveel vertrouwen geven, graag wat teruggegeven door goed te voetballen en mijn uiterste best te doen."

Dogan had meerdere opties in het buitenland, maar koos voor FC Oss. "Nederland had mijn voorkeur, want ik ben hier nog niet klaar. Ik ben een gevoelsmens en in Oss voel ik warmte en veel vertrouwen. Als ik zie hoe goed de mensen voor me zijn en hoe ik word gewaardeerd, dan motiveert dat me extra om mijn best te doen." Bij FC Oss raakte hij snel geblesseerd, maar nu hij weer fit is, is hij basisspeler onder trainer Klaas Wels. "We hebben een leuke en goede groep en kunnen dit seizoen zeker verrassen in de Jupiler League. We trainen keihard en de trainer zit er bovenop. De spelers durven elkaar ook op dingen te wijzen als het anders moet. We kunnen meerdere systemen voetballen en met mijn creativiteit pas ik daar goed tussen."

Toekomst
Dogan is ambitieus als voetballer en wil richting Eredivisie. "Maar ik besef dat ik dat alleen bereik door keihard te werken. Ik leef bij de dag en focus me op FC Oss. Ik ben dankbaar voor de kans en wil het vertrouwen uitbetalen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant