Karim Kabaseke.
Karim Kabaseke.

1C: TOP en Alverna komen niet tot scoren

Voetbal 788 keer gelezen

OSS | TOP en Alverna maakten er op het Osse kunstgrasveld een open wedstrijd van. Een wedstrijd waar het spel op en neer golfde, maar waarin niet werd gescoord. "Geen goals, maar het was voor het publiek denk ik wel een leuke wedstrijd om naar te kijken. Zeker geen typische 0-0 wedstrijd", aldus TOP-trainer Chris van den Dungen.

Van den Dungen was vorige week tegen Best Vooruit ontevreden over de getoonde inzet van een aantal spelers. Dat was vandaag tegen Alverna beter. "Je zag dat de jongens het hebben opgepakt. Het zag er weer zo uit als in de voorbereiding en daar was ik tevreden over. Hard werken is toch de basis om van daaruit punten te pakken." TOP tegen Alverna werd een duel zonder veel kansen. Beide ploegen hadden periodes dat ze de bovenliggende partij waren. TOP gaf weinig weg, maar creëerde ook weinig. Vijf minuten voor tijd kreeg Karim Kabaseke wel een grote kans, maar de aanvaller had het vizier niet op scherp staan. "Degene die de eerste goal zou maken, zou ook winnen. Na de gemiste kans van Karim hebben we de 0-0 gekoesterd."

Opstelling TOP: Jeffrey Vendrig, Gijs Roosendaal, Gokhan Balci, Gijs Appeldoorn, Franck Nzogning, Jesper Brocks, Yasin Boulghalgh (60. Tom Berendsen), Mitch Pennings, Mees Linders, Aram Pusters en Karim Kabaseke.

Eerste klasse C:
Oirschot Vooruit - HVCH 0-0
TOP - Alverna 0-0
DOSKO - SC 't Zand 6-1
Gestel - DESO 0-3
FC Tilburg - Best Vooruit 1-1
Rood-Wit W - Nemelaer 2-4
AWC - Brabantia 3-0

1. DESO 3-9
2. Best Vooruit 3-7
3. AWC 3-6
4. Brabantia 3-6
5. HVCH 3-5
6. Nemelaer 2-4
7. FC Tilburg 3-4
8. Alverna 3-4
9. DOSKO 3-3
10. SC 't Zand 3-3
11. TOP 3-2
12. Rood-Wit W 3-1
13. Oirschot Vooruit 3-1
14. Gestel 2-0

DESO - DOSKO
SC 't Zand - TOP 
HVCH - FC Tilburg
Best Vooruit - Rood-Wit W
Brabantia - Oirschot Vooruit
Alverna - Gestel
Nemelaer - AWC
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant