(Archieffoto: Ruud Schobbers)
(Archieffoto: Ruud Schobbers)

1C: HVCH met nieuwe doelman naar doelpuntloos gelijkspel

Voetbal 1.602 keer gelezen

HEESCH | HVCH was in de eerste helft minder dan Oirschot Vooruit, maar in de tweede helft kreeg het flink wat grote kansen om een overwinning te boeken. Kansen werden echter gemist en een discutabele afgekeurde goal zorgde ervoor dat de scheidsrechter affloot bij een 0-0 stand.

Maarten van Vugt koos onder de lat niet voor Brian Vialle, maar voor Mike van Nuland. De van Nulandia overgekomen doelman krijgt ook volgende week de kans in de basis. "Ik heb in de voorbereiding geen keuze kunnen maken, want het niveau ligt dicht bij elkaar. Daarom laat ik ze allebei twee competitiewedstrijden spelen en daarna maak ik een keuze", aldus Van Vugt.
HVCH ging na een iets mindere eerste helft in de tweede helft op zoek naar doelpunten. Jordy Veld, Lars van Lee en Robin Knapp kregen kansen om te scoren, maar slaagden daar niet in. Van Lee maakte er wel eentje, maar die werd afgekeurd. "Hij kwam netjes achter zijn man en kon niet buitenspel staan. Zuur dat er dan wel wordt afgegaan op het vlagsignaal van de grensrechter." Ondanks het 0-0 gelijke spel was Van Vugt niet geheel ontevreden. "Ten eerste, we hebben niet gescoord en laten twee punten liggen. Maar voetballend was het wel een stuk beter dan vorige week."

Blessures
Bij HVCH is Samuel Eleonora op de weg terug. De vleugelaanvaller is al een jaar uit de roulatie vanwege een scheen- en kuitbeenbreuk. Stijn van den Hurk was herstellende van een kruisbandblessure, maar heeft nu zijn enkelbanden gescheurd. Bram Wonders ontbreekt bij de Heeschenaren vanwege een liesblessure.

Opstelling HVCH
Mike van Nuland, Jordy Spooren, Willem Roefs, Vince Minten, Jordy van Eldwijk, Roy Vissers, Joey Vissers, Jeffrey van Uden, Robin Knapp, Lars van Lee (85. Joris Frunt) en Mustafa Seddiqi (65. Jordy Veld)

Eerste klasse C:
Oirschot Vooruit - HVCH 0-0
TOP - Alverna 0-0
DOSKO - SC 't Zand 6-1
Gestel - DESO 0-3
FC Tilburg - Best Vooruit 1-1
Rood-Wit W - Nemelaer 2-4
AWC - Brabantia 3-0

1. DESO 3-9
2. Best Vooruit 3-7
3. AWC 3-6
4. Brabantia 3-6
5. HVCH 3-5
6. Nemelaer 2-4
7. FC Tilburg 3-4
8. Alverna 3-4
9. DOSKO 3-3
10. SC 't Zand 3-3
11. TOP 3-2
12. Rood-Wit W 3-1
13. Oirschot Vooruit 3-1
14. Gestel 2-0

DESO - DOSKO
SC 't Zand - TOP 
HVCH - FC Tilburg
Best Vooruit - Rood-Wit W
Brabantia - Oirschot Vooruit
Alverna - Gestel
Nemelaer - AWC

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant