Maar liefst acht goals bij Avanti'31 - Haarsteeg

Schijndel met wrang gevoel uit Engelen, Avanti'31 en Haarsteeg trakteren publiek op acht goals

Voetbal 609 keer gelezen

Avanti'31 blijft lekker meedeinen in de luwte van de koplopers. Maar liefst acht goals vielen er te bewonderen aan D'n Boschweg in Schijndel. In Engelen verloor Schijndel wat zuur van FC Engelen met 2-1. Te vroeg affluiten van scheidsrechter Moll en niet fluiten voor een overtreding maakte de scheidsrechter tot een discutabel middelpunt

Schijndel kwam al vroeg in het duel met FC Engelen op voorsprong. Thomas Jan van Raaij was de doelpuntenmaker namens de Schijndel. Echter nog voor rust kwamen de gastheren via Quinten Vorstenbosch, die een bal die terug kwam van de lat doeltreffend afrondde,  op gelijke hoogte. Schijndel-trainer Henri van Alebeek: "We moeten gewoon drie open kansen benutten voor rust dan winnen we. Helaas dat ging niet door." Na rust bleven de ploegen elkaar weinig toegeven. In de 70e minuut kwam FC Engelen op voorsprong. Hevige protesten voor een vermeende overtreding , maar Moll had er geen oren voor en keurde de treffer goed. Nadat hij ook nog eens na 42 minuten affloot gaf dat veel discussie. "Mijn klokje telt heren" luidde zijn requisitoor en daar valt geen speld tussen te krijgen.

Avanti'31 – Haarsteeg 5-3
De wedstrijd van de ingestudeerde corners waar de bezoekers er maar liefst twee uit wisten te scoren. Na 8 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong, maar nadat Geert van Heeswijk zich achter de bal op de penaltystip mocht plaatsen gaf dat een 1-1 ruststand. Na rust kwam Haarsteeg uit een hoekschop op 1-2 en was het Luke Veroude die de stand weer gelijk trok. Haarsteeg bleef de bekende luis in de pels van de Schijndelaren en kwam opnieuw, weer uit een ingestudeerde corner, op voorsprong. Nadat Veroude de zaken opnieuw gelijktrok was het over en uit bij Haarsteeg. Luc van den Hurk bracht op aangeven van Sahid Avanti op voorsprong. Het slotakkoord was voor Van den Hurk die via een Haarsteegs been de 5-3 eindstand bepaalde.