Gérard Peters met de 'gouden' rookworsten.
Gérard Peters met de 'gouden' rookworsten.

Gouden Rookworst voor Gérard Peters, keurslager

Zakelijk 982 keer gelezen

OSS | Dat Gérard Peters, keurslager aan de Sterrebos 3 in Oss, de perfecte rookworst verkoopt, is al vele jaren bekend. Ook dit jaar kreeg de rookworst van de Osse keurslager de titel 'goud'. Ook op het gebied van rundergehakt, spareribs en barbecueworsten krijgt de zaak al jaren achter elkaar de hoogste beoordeling. "Onze producten moeten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. We verslappen nooit, zie het als topsport", aldus Peters.

De rookworsten -glutenvrij en met weinig zout en vet- worden onder andere getest op smaak, consistentie en uiterlijk. "We weten nooit wanneer de mystery shoppers langskomen, dus je moet heel streng op jezelf zijn en zorgen dat alles perfect is. Het is geen vanzelfsprekendheid en we werken er hard voor. Voor onze klanten is het goud de bevestiging dat ze kwaliteit kopen. Het is voor ons altijd een mooie waardering die ook zorgt dat nieuwe klanten naar ons komen."

Groei
Het gaat goed bij Gérard Peters, keurslager. De omzet is flink gegroeid en nog steeds komen er veel nieuwe klanten bij. "Dat komt ook door de vele aandacht in de media voor koken. Er is altijd wel ergens een kookprogramma te zien. Mensen vinden het ook steeds belangrijker om te weten waar producten vandaan komen en leggen de lat hoog qua kwaliteit. Wij zijn heel erg bezig met het milieu en een goed leven voor de dieren. Vlees moet voor ons aan speciale eisen voldoen. Op onze website is daar meer informatie over te lezen."

Kant-en-klare maaltijden
Gérard Peters, keurslager is de ideale locatie om bijvoorbeeld vlees, gegrilde producten, salades, stamppotten en verse maaltijden in huis te halen. "Bij ons is het vanzelfsprekend dat we altijd zorgen dat alles perfect is. Van hygiëne, codering tot smaak, we gaan voor topkwaliteit. En alles uit eigen keuken. Het kant-en-klaar gedeelte wordt ieder jaar populairder. Wat is er nou makkelijker dan een heerlijke verse maaltijd te kopen en thuis alleen maar op te hoeven warmen? De grillproducten -zoals spareribs en kippenbouten- lopen ook als een trein. Je kunt ze zelf echt niet lekkerder maken. De hele dag door staan er drie grillen en ovens aan."

Specials
In de toonbank worden wekelijks specials gepresenteerd. "Met iedere week twee nieuwe producten. Uiteraard alles zelf gemaakt."

Partypan
De nieuwste trend is de partypan. Die pan wordt gevuld met allerlei grillproducten en kan eenvoudig op tafel worden gezet. "De producten kunnen mensen naar wens uitkiezen en alles wordt vers gemaakt. De stekker in het stopcontact steken en vervolgens genieten van al het lekkers."

Informatie
Gérard Peters, keurslager is al 25 jaar gevestigd in Winkelcentrum De Ruwert. Maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Meer informatie via telefoonnummer (0412) 62 26 91, op de website www.peters.keurslager.nl of kijk op de Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant