Nicky Hoeks van MOSA'14.
Nicky Hoeks van MOSA'14.

Hoeks: 'Het voetbal bij MOSA'14 is duidelijk vooruitgegaan'

Voetbal 1.450 keer gelezen

OIJEN | MOSA'14 is met zeven punten uit drie wedstrijden goed gestart in de vijfde klasse. Nicky Hoeks is één van de smaakmakers met vier doelpunten.

De goede start is toch verrassend, vindt ook de 24-jarige Berghemnaar. "Met Arno Willems hebben we een nieuwe trainer, we spelen een nieuw systeem en er zijn een aantal nieuwe spelers bijgekomen. In de voorbereiding ging het steeds beter en in de competitie gaat het goed. De nieuwe trainer wil dat we van achteruit opbouwen en het voetbal is duidelijk vooruitgegaan. Ik ken de meeste clubs niet, maar als het team zich zo blijft ontwikkelen, moeten we bij de eerste vier kunnen eindigen." Hoeks kwam via een vriendenteam bij O.S.S.'20 bij de selectie van Berghem Sport terecht. Die stap was te groot en twee jaar geleden streek hij mede via een vriend en een familielid bij MOSA'14 neer. "Het is mijn derde seizoen in Oijen en ik zie vooruitgang. Natuurlijk heb ik als voetballer ook ambitie en als ik zo doorga, hoop ik in de toekomst een stapje hogerop te zetten."

Derby
Komend weekend speelt MOSA'14 de derby tegen SBV. "De laatste jaren hebben we het heel moeilijk in Haren. Daar zijn een aantal spelers weggegaan, dus ik ben benieuwd hoe SBV ervoor staat."

Nicky Hoeks van MOSA'14.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant