Komt u ook tafeltennissen?
Komt u ook tafeltennissen?

Gezellig toernooi bij TTV Return

Sport 260 keer gelezen

OSS | Velen hebben weleens thuis of op de camping getafeltennist. Het zal daarom niet zo moeilijk zijn om samen met vier gezins- of familieleden en/of vrienden en kennissen een tafeltennisteam te vormen, om mee te kunnen doen met een toernooi bij TTV Return.

Tijdens het familietoernooi, dat tafeltennisvereniging Return op zondag 29 oktober organiseert, voert gezelligheid de boventoon. De wedstrijdleiding doet er alles aan om zoveel mogelijk tafeltennissers van een gelijk spelniveau tegen elkaar te laten tafeltennissen, maar het motto is duidelijk: 'Meedoen is belangrijker dan winnen'.

Ontvangst
Het tafeltenniscentrum aan de Amsteleindstraat 10A in Oss is op 29 oktober vanaf 9.30 uur geopend om zowel bezoekers als deelnemers te ontvangen en om alvast een balletje in te slaan.
Lunch
"De kosten bedragen slechts 6 euro per deelnemer, daarvoor hoeft men het niet te laten", aldus de organisatie. "Hier krijgt men een gezellige dag voor terug, inclusief een heerlijke aangeklede lunch in de middagpauze."

Inschrijven
Om 10.00 uur beginnen de wedstrijden. Rond de klok van 17.00 uur wordt de feestelijke prijsuitreiking verwacht. Inschrijven is mogelijk bij de bar van het clubhuis aan de Amsteleindstraat 108A of door een mailtje te sturen naar secretaris@ttvreturn-oss.nl.

Meer informatie
Voor alle andere informatie, zoals de openingstijden van het tafeltenniscentrum kunnen mensen een kijkje nemen op de website www.ttvreturn-oss.nl. Bellen met vragen kan naar telefoonnummer (0412) 63 35 76.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant