Ramon Kezer. (Foto: Gabriels fotografie)
Ramon Kezer. (Foto: Gabriels fotografie)

Kézér wil met WHV meedoen om bovenste plaatsen in vijfde klasse

Voetbal 862 keer gelezen

LOOSBROEK | Na een aantal matige jaren in de vierde klasse is WHV neergestreken in de vijfde klasse. Middenvelder Ramon Kézér (28) vindt het jammer dat het vaandelteam afgelopen seizoen degradeerde, maar spreekt niet van een ramp. "Ik denk dat het voor het bestuur, supporters en spelers helemaal niet erg is om in de vijfde klasse te spelen. Nu kunnen we meer wedstrijden winnen, al is het natuurlijk niet zo dat we zomaar even eenvoudig onze tegenstanders verslaan."

In de vierde klasse ging het vorig seizoen onderin tussen RKVV Keldonk en WHV en uiteindelijk waren het de mannen uit Loosbroek die degradeerden. "We hadden op sommige momenten geen geluk, maar ik denk dat we terecht zijn gedegradeerd. Vaak speelden we in wedstrijd een groot gedeelte op eigen helft."

Goede start
Het doel van WHV in deze vijfde klasse G is om bovenin mee te draaien. "In de beker verloren we een aantal wedstrijden met ruime cijfers, maar in de competitie zijn we met zeven punten uit drie duels aardig begonnen. Wel hebben we maar vier goals gemaakt en dat hadden er meer moeten zijn. Gelukkig is onze spits Yorick van de Rakt weer bijna terug op zijn oude niveau na anderhalf jaar blessureleed. Hij is ons grootste wapen in de voorhoede." Hij vervolgt: "In deze klasse is het lastig inschatten waar we staan, maar ik denk dat we van de onderste helft op de ranglijst moeten kunnen winnen. Daarboven gaan het spannende wedstrijden worden."

Ervaring
Het eerste elftal van WHV nam afgelopen zomer afscheid van vier ervaren spelers. Kézér is met zijn 28 jaar nu één van de oudste spelers. "Maar ik speel pas sinds mijn 26ste in het eerste. Daarvoor kwam ik uit voor het tweede elftal. Of er nu naar mij wordt gekeken omdat ik qua leeftijd bij de oudere spelers hoor? Nee hoor, bij ons is iedereen gelijk."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant