De showroom van Time 4 Gifts.
De showroom van Time 4 Gifts.

Kerstpakket op maat bij Time 4 Gifts in Schaijk

Zakelijk 678 keer gelezen

SCHAIJK | Het is altijd een leuk moment: het openen van een kerstpakket. Bedrijven zien het pakket als een stuk waardering richting medewerkers en kiezen steeds vaker voor een kerstpakket op maat. Bij Time 4 Gifts in Schaijk is het mogelijk in de showroom het pakket helemaal naar wens samen te stellen en eventueel te voorzien van een persoonlijk tintje. "Met een mooi kerstpakket met originele producten weet je medewerkers te verrassen", aldus eigenaresse Patricia van Dorst.

Patricia van Dorst startte in 2009 met Time 4 Gifts: een leverancier van relatiegeschenken, promotionele producten, eindejaarsgeschenken, kerstpakketten en bedrijfskleding. "Ik werkte zelf bij een groot bedrijf dat zich richtte op relatiegeschenken, maar ik had de ambitie om voor mezelf te beginnen. Ik kende de weg in deze branche dus al en wilde mij met mijn creativiteit onderscheiden."

Groei
In de loop der jaren is Time 4 Gifts flink gegroeid en er werken nu drie mensen. "We werken samen met hele mooie bedrijven. Ook met hele grote zoals Defensie of RDW. Maar ook met kleinere bedrijven, we kunnen iedereen voorzien."

Kerstpakketten
Daar waar de relatiegeschenken veelal landelijk worden verkocht, is er bij de kerstpakketten meer aandacht van regionale bedrijven. "Er zijn jaren geweest dat er minder kerstpakketten werden uitgedeeld door bedrijven, maar dat er bijvoorbeeld voor bonnen werd gekozen. Het pakket is echter weer helemaal terug. Deze maanden kloppen veel bedrijven bij ons aan. Medewerkers waarderen het als er aandacht aan ze wordt besteed. Een kerstpakket zorgt voor beleving en natuurlijk is er altijd het verrassingseffect."

Showroom
Bij een korte rondleiding in de showroom laat Van Dorst de redacteur zien wat er allemaal mogelijk is. "Onze hele showroom staat vol met allerlei producten. We gaan mee met trends op het gebied van food, maar ook met de retail. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld een pakket met een thema of met een bepaalde kleur samenstellen. Of het nou voor mannen, vrouwen of het hele gezin is, alles is mogelijk. Er zijn ook leuke kinderitems waar uit gekozen kan worden. Niets is te gek, alles verzorgen we op maat. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor het personaliseren van een pakket." Ze vervolgt: "We kunnen kleine en grote aantallen verwerken. De pakketten worden ingepakt door onze inpakcentrale bij IBN."

Online
Er staan ook zo'n zeventig voorbeelden van standaard kerstpakketten op www.kerstpakketsamenstellen.com. Op de website kunnen de pakketten ook worden besteld.

Informatie
Maak een afspraak en kom langs in de showroom aan de Hofse Hoeve 4 in Schaijk. "Het komt voor dat we hier uren gezellig zitten en alle wensen over tafel komen. De koffie staat klaar." Bereikbaar via telefoonnummer (0486) 43 68 99 of e-mailadres info@time4gifts.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant