Afbeelding

Korfbalvereniging DOT strikt korfbalkoppel

Sport 637 keer gelezen

OSS | Eersteklasser DOT heeft zich per direct weten te verzekeren van de diensten van Jitske de Vries (24) en Martijn van de Ouderaa (26). Het liefdeskoppel, woonachtig in 's-Hertogenbosch, komt over van korfbalvereniging Oost-Arnhem. 

De Vries begon op haar zesde met korfballen bij Oost-Arnhem, doorliep daar met succes de eerste teams van de jeugdopleiding en speelde zelfs een Nederlands Kampioenschap. Van der Ouderaa startte zijn korfbalcarrière bij korfballeagueclub Koog Zaandijk, waarna hij vanwege verhuizing bij Exakwa uit Lelystad belandde. Beide stapten tijdens hun studententijd over naar studentenkorfbalvereniging Vakgericht uit Enschede, waar ze elkaar ontmoetten. Afgelopen seizoen keerde De Vries, samen met haar vriend, terug op het oude nest bij Oost-Arnhem, waarna ze nu de overstap maken naar DOT.  Beide spelers hebben ontzettend veel zin om in het zaalseizoen de selectie van de Osse korfbalvereniging te komen versterken. De Vries: "DOT lijkt ons een sportieve en gezellige vereniging waar we op niveau kunnen korfballen. Na een aantal keer meegetraind te hebben, zijn we allebei erg enthousiast geworden en hebben we erg veel zin om mee te gaan doen."

Andere nieuwelingen
Naast De Vries en Van der Ouderaa voegde DOT tijdens de zomerstop al Ellen Haverkate (DSC) en Diede Arts (MOSA'14) toe aan de selectie. De technische commissie is blij met de ontwikkelingen bij de club. "Afgelopen promoveerden we naar de eerste klasse en hierdoor zijn we kennelijk aantrekkelijker geworden voor spelers om naar onze vereniging toe te komen. Versterkingen zijn bij ons altijd welkom. Wij bieden hen de basis om het uiterste uit zichzelf te kunnen halen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant