Zowel mannen als vrouwen Arethusa zetten zegereeks voort

Sport 247 keer gelezen

OSS | De waterpoloërs van Arethusa staan na vijf speelrondes nog bovenaan. Afgelopen zaterdag werd in Markelo ZPC de Hof aan de kant gezet.

Er werd door Arethusa furieus gestart met de wedstrijd, wat resulteerde in een 0-5 voorsprong in de eerste 4 minuten. Daarna bleef de ploeg uit Oss doelpunten maken en de score uitbreiden. Uiteindelijk werd het 8-20 en staan de mannen na speelronde 5 nog steeds boven aan.

Dames winnen ook
De dames van Arethusa speelde afgelopen weekend een spannende wedstrijd tegen de Warande in Oosterhout. Arethusa begon vanaf de eerste minuut met een zeer sterke verdediging. De tegenstanders kregen hierdoor weinig kansen tot schot op doel. Naast ook een paar gemiste kansen van Arethusa zelf, vielen er verschillende mooie doelpunten deze wedstrijd. Een belangrijk doelpunt door Lisanne van den Elzen en een prachtige vijf-meter van Chaneequa Kocken. Het laatste partje wist Arethusa het verschil in doelpunten te vergroten waardoor zij de winst konden binnenhalen: 3-7.