Emiel van der Logt komt naar Berghem.
Emiel van der Logt komt naar Berghem.

Emiel van der Logt in De Berchplaets; maak kans op kaarten

Algemeen 516 keer gelezen

BERGHEM | Emiel van der Logt staat met zijn voorstelling 'Stop met huilen' op zaterdag 24 maart in Dorpshuis de Berchplaets in Berghem. Een aanrader voor iedereen die van een avondje onbekommerd lachen houdt. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

De activiteitencommissie van Dorpshuis de Berchplaets is trots dat ze de voorstelling van Van der Logt naar Berghem wist te halen. Ellen Beenhakker: "Eén van onze commissieleden had de voorstelling gezien en had zo ontzettend moeten lachen. Nadat we via YouTube stukjes hadden bekeken, waren we allemaal overtuigd dat de humor van Van der Logt zou aanslaan in de Berchplaets. Het is wel jammer dat er nog niet veel kaarten zijn verkocht, terwijl zijn voorstelling op heel veel plaatsen direct is uitverkocht. Ook enkele maanden geleden in theater De Lievekamp. Wellicht verwachten de mensen dergelijke voorstellingen niet in ons Dorpshuis, maar we hebben een mooie accommodatie voor dit type voorstellingen." Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop via kaartverkoop.deberchplaets.nl/

Win twee kaarten
In samenwerking met Dorpshuis de Berchplaets verloot Weekblad Regio Oss twee gratis kaarten voor de voorstelling van Emiel van der Logt op zaterdag 24 maart. Wil jij kans maken op deze gratis tickets? Stuur dan voor 12 maart een mail naar actie@weekbladregiooss.nl met als onderwerp 'Winactie Emiel'. Vermeld in dit mailtje je volledige naam. De winnaar krijgt op 13 maart bericht via de mail.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant