Afbeelding

René Schuurmans, Django Wagner en Henk Bernard naar Berghem

Algemeen 2.675 keer gelezen

BERGHEM | De kaartverkoop van het Mega Holland Festijn op zaterdag 21 april in Dorpshuis de Berchplaets in Berghem is in volle gang. "Met de drie topartiesten die we nu op het programma hebben staan, verwacht ik een uitverkochte zaal", aldus medeorganisator Alwin van Dijk.

Het is de vijfde editie van het Mega Holland Festijn. Met de opening van de nieuwe Berchplaets in 2013, nam de activiteitencommissie samen met horecaondernemer Alwin van Dijk het initiatief om speciale evenementen in het nieuwe gebouw te organiseren. "Ik dacht dat er zeker belangstelling zou zijn voor een Nederlandstalig evenement. Deze muziek is populair bij jong en oud en met de juiste artiesten ontstaat een geweldig feest. We hebben toen gezamenlijk het risico genomen om het Mega Holland Festijn op te zetten en we kunnen trots terugkijken op de vorige edities."
Voor 21 april staan drie bekende namen op het programma: René Schuurmans, Django Wagner en Henk Bernard. "Django Wagner en Henk Bernard hebben al eerder opgetreden tijdens het Mega Holland Festijn. De uitverkochte zaal stond toen op zijn kop. Dit zijn dan ook grote namen in dit genre en bekend in de wijde omgeving. Zij zingen van mooie smartlappen tot feestnummers."

René Schuurmans
René Schuurmans stond al langer op verlanglijstje van de organisatie, maar eerder kwam het niet uit met de planning. Van Dijk: "Ik ben blij dat het deze keer is gelukt want bij René weet je zeker dat het een feestje wordt." De deuren voor het Mega Holland Festijn staan zaterdag 21 april vanaf 20.15 uur open. Elberco Drive-in show zorgt dat de stemming er alvast in komt. Ook tussen de optredens van de artiesten door, zorgt Elberco voor de juiste feestmuziek. Kaarten voor het Mega Holland Festijn zijn te koop aan de bar in de Berchplaets en via de site www.deberchplaets.nl. In de voorverkoop kosten de kaarten € 10,-. Aan de kassa, mits nog beschikbaar, € 12,50.
Meer info: www.deberchplaets.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant