Afbeelding

Hoessenbosch Festival een belevingsfestival voor jong en oud

Algemeen 1.137 keer gelezen

BERGHEM | Met een combinatie van muziek, een terrein midden in de bossen en een afwisselend programma, is het Hoessenbosch Festival in twee jaar uitgegroeid tot een gevestigd evenement in Berghem. De derde editie vindt plaats op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september op de prachtige locatie in het Hoessenbosch.

Het Hoessenbosch Festival is een initiatief van de jonge, ondernemende groep 'Berghem Events' die verantwoordelijk is voor meerdere feesten in het dorp zoals onlangs de kermis. Cor Strijbosch is binnen de groep projectleider van het Hoessenbosch Festival. "Binnen Berghem Events hadden we het idee om een muzikaal evenement neer te zetten op een unieke locatie in Berghem, het Hoessenbosch, waarbij iedereen zich welkom voelt. Een festival met verschillende muziekstijlen, maar ook leuke en grappige acts. Een belevingsfestival." Het format bleek succesvol en voor de komende editie van het Hoessenbosch Festival zijn er op beide dagen op zes verschillende podia uiteenlopende optredens. Op dit moment zijn The Originals, Feestcafé de Snor, hardstyle DJ Adaro, Lampegastuh, WC Experience, Loco Loco Discoshow, DJ Menno, Disco Vision, Tino Martin, John de Bever, Wesley Klein, Randy Voet en Ferry de Lits bekend gemaakt. En er komen er nog meer.

Entertainment
Wat Hoessenbosch Festival speciaal maakt is het entertainment en de samenwerking met uiteenlopende partijen. "CV de Kwèkers verzorgt bijvoorbeeld de aankleding van de mainstage in het thema 'Cinco de Mayo'. De Muifelbrouwerij heeft een eigen hoek, evenals Jansen Fotografie. MFM studio verzorgt weer uitzendingen vanaf het festival met interviews van de optredende artiesten. Het is niet alleen kijken en luisteren voor de bezoekers. Zo kunnen ze lachen in de Party Lol Tent Parasol, dansen in de Silent Disco of zichzelf uitdagen in de acht meter grote attractie Stef Stuntpiloot."

Kindermiddag
Voor de kinderen is er op zaterdagmiddag een heel eigen programma met 34 verschillende activiteiten. Van broodjes bakken tot klimmen en abseilen, een kinderboerderij met 70 dieren waaronder een lama en kameel en natuurlijk ook de nodige muziek zoals het Jeugd Filomonish Orkest Den Bosch. Meer info: www.hoessenboschfestival.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant