Een activiteit van Ludus Outdoor. (Foto: Jan Turlings)
Een activiteit van Ludus Outdoor. (Foto: Jan Turlings)

Kindermiddag tijdens Hoessenbosch Festival met leuke en sportieve activiteiten

Algemeen 543 keer gelezen

BERGHEM | Het Hoessenbosch Festival pakt uit op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september. Er is een programma om u tegen te zeggen in de Berghemse bossen.

Er is zaterdag 1 september vanaf 12.00 uur een kindermiddag. Kaarten zijn te koop op het terrein voor 5 euro. Er is een zeer uitgebreid activiteitenprogramma. Eén van de aanwezige partijen is Ludus Outdoor. Ondernemer Rudy Papo organiseert het monkey klimmen, evenwichtsparcours, boogschieten, Going Nuts, megakatapult schieten en outdoorgolf. "Vorig jaar was ik ook aanwezig tijdens het Hoessenbosch Festival met boogschieten, dit jaar mag ik terugkomen met meer activiteiten. Er is sowieso heel veel te doen voor de kinderen en de volwassen bezoekers van het festival. En dat op een prachtige plek. Er zijn goede bomen voor het klimmen en het terrein is vrij compact, al vinden sommige spellen net buiten dat terrein plaats." De Berghemse bossen zijn bijna een thuiswedstrijd voor Ossenaar Papo. "Voor de kindermiddag is er voor mij nog veel werk te verrichten om alles klaar te zetten. Maar als de kids zaterdagmiddag eenmaal bezig zijn, heb ik tijd om te genieten. De kinderen vermaken zich tijdens allerlei leuke activiteiten en dat is voor mij het belangrijkst."

Bewegen
In 2000 startte Papo zijn bedrijf Ludus Outdoor en richtte hij zich op het organiseren van kinderfeestjes. "Ik vond en vind nog steeds dat kinderen meer buiten moeten spelen. Bij mijn kinderfeestjes gaan kinderen voor een uur of drie naar het bos voor een survival. Bewegen staat daarbij centraal en samenwerken komt daar ook bij kijken. De feestjes organiseer ik nog steeds, maar in de loop der jaren ben ik steeds meer dingen gaan organiseren, ook voor volwassenen. Running Diner bijvoorbeeld in het Osse centrum of een zoektocht naar de buit van de bende van Oss. Die afwisseling maakt het superleuk. Ook mooi is dat ik regelmatig op festivals sta, zoals op 1 september in Berghem. Dat zijn superdagen."

Kijk voor meer informatie op www.hoessenboschfestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant