Jos van Vugt en zijn vrouw.  (Foto: Mooiberghem/Gert Jan van Dijk)
Jos van Vugt en zijn vrouw. (Foto: Mooiberghem/Gert Jan van Dijk)

Jos van Vugt: 'Titel is een dikke waardering voor mijn werk'

Algemeen 1.250 keer gelezen

BERGHEM | Jos van Vugt is afgelopen weekend benoemd tot Ondernemer van het jaar 2018 in Berghem. De ondernemer van HV Timmerwerken liet de andere genomineerden Alwin van Erp en Jules van Heeswijk achter zich. Alle leden van Ondernemersvereniging Berghem (OVB) mochten één stem uitbrengen.

De nominatie voor de titel kwam als een complete verrassing voor Van Vugt. "Ik ben altijd aan het werk en was helemaal niet bezig met het idee dat ik ooit genomineerd zou kunnen worden. De nominatie was al erg mooi en ik schreef voor mezelf op wat er in 22 jaar ondernemerschap voorbij is gekomen. En dat is flink wat. Op de avond zelf reken je niet op de titel, maar je wil natuurlijk 'de wedstrijd' wel winnen. Toen ik mijn naam hoorde, stond ik wel even met mijn mond vol tanden. Een dikke waardering voor mijn werk."
Van Vugt is onderaannemer in timmerwerken en werkt samen met andere zelfstandige ondernemers aan verschillende projecten. Zo werkte hij onder andere in 250 woningen in de Piekenhoef, deed hij de projectbegeleiding bij de Kruidvat in Berghem en werkt hij momenteel aan projecten in Nijmegen, Veenendaal, Tiel en Haarsteeg. Naast zijn werk is hij betrokken in zijn dorp Berghem. Van vrijwilligerswerk voor Berghem Sport en de harmonie tot Stichting Carnaval Berghem; hij helpt graag op vrijwillige basis. "Ik vind het belangrijk om me in te zetten in mijn eigen woonplaats. Dat is blijkbaar veel ondernemers opgevallen, want er is veel op me gestemd."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant