Ook deze artiesten komen naar het Hoessenbosch Festival.
Ook deze artiesten komen naar het Hoessenbosch Festival.

Opnieuw drie namen toegevoegd aan line-up van festival Berghem

Algemeen 1.006 keer gelezen

BERGHEM | De organisatie van het Hoessenbosch Festival heeft opnieuw drie namen van artiesten bekendgemaakt die op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus naar Berghem komen.

Ruud van IJperen -met de artiestennaam Ruthless- is een meester in het variëren van stijlen; van jumpstyle, hardstyle tot oldschool en early hardcore. Last van zenuwen zal de DJ niet meer hebben getuige zijn eerdere optredens bij onder andere Mysteryland, Decibel, Defqon, Q-BASE en Tomorrowland.

Mark van Veen
In 2018 zat Mark van Veen tien jaar in het vak. De zanger heeft op allerlei mooie plekken mogen staan. "Zijn optredens zijn -naast een muzikale traktatie- een belevenis die u écht eens moet ondergaan. Bruisend van energie geeft deze entertainer een feest om nooit te vergeten", meldt zijn management.

Plastieke Elvis
Ook van de partij is Plastieke Elvis. Een beroemdheid in Ravenstein. Entertainer pur sang. Al bijna 40 jaar liefhebber en enthousiast vertolker van de King of Rock & Roll. Op ludieke wijze slingert hij Elvis-hits de zaal in. Voetjes van de vloer en swingen maar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant