Afbeelding

Smart & Sexy: verrassende theatershow

Kunst en cultuur 63 keer gelezen
OSS – Lisa Portengen is woensdag 29 januari in theater De Lievekamp te gast met haar theatershow ‘Smart & Sexy’. “Een theatrale Oprah Winfrey-achtige talkshow“. zoals Lisa zegt. "Alleen maar vrouwen in de zaal, interactief, social media, kippenvel en veel verrassingen." De laatste maanden werd Lisa door drie Osse stadsambassadrices (Mariëlle Klerks, Lilian Tan en Janet Boers) ondersteund om Smart & Sexy te promoten. De voorstelling begint om 20.15 uur en voor iedere bezoeker is er na afloop een goedgevulde goodie bag beschikbaar.

[image=267377]

Lisa Portengen is afgestudeerd aan de Akademie voor Kleinkunst, is actief als creatief ondernemer, was te zien in Goede tijden Slechte tijden én ze is in bezit van de titel ‘Powervrouw 2011’. Wekelijks schrijft Lisa een column voor Vrouw van de Telegraaf én ze tourt door het land met haar theatrale Smart&Sexy lezingen. Janet: “Ik ben lid van de vrouwennetwerkclub ‘Talk & Taste’ en drie keer per jaar hebben we bijeenkomsten rond een bepaald thema. Dan komen er gastsprekers en je kunt workshops volgen. En bij één van deze bijeenkomsten was Lisa te gast.” Toen Janet de oproep van Lisa op Facebook zag, waarin ze stadsambassadrices zocht, heeft ze zich dan ook direct hiervoor opgegeven. “Vooral omdat het uitgangspunt van waaruit Lisa werkt, overeenkomt met mijn werkwijze. Want het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.”
De drie stadsambassadrices hebben zich de laatste maanden fors ingespannen om in Oss en omstreken de voorstelling onder de aandacht te brengen. Smart & Sexy belooft dan ook een ontspannen en verrassende voorstelling te worden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant