Afbeelding

Paul de Leeuw: 'Gevoel is goed'

Kunst en cultuur 92 keer gelezen
OSS – Met Paul de Leeuw staat er maandag 3 en dinsdag 4 februari een bekende duizendpoot in theater De Lievekamp. De presentator, zanger, acteur, programmamaker en cabaretier wil de bezoekers van het Osse theater laten lachen met zijn nieuwe voorstelling ‘Ik ben rustig’. "Het gevoel is goed om in Oss iets leuks neer te zetten."

[image=267629]

De focus van De Leeuw ligt tot eind mei op de theatertour. Van Heerlen tot Stadskanaal en van Alkmaar tot Oss, de kilometerteller loopt de komende maanden flink op. "Een zwaar leven? Nee, het is gewoon je werk. Bij een televisieprogramma kunnen mensen zappen, in de theaters komen ze ook echt naar je toe. Een hele eer. In de gevangenis zitten, dat lijkt me zwaar." ‘Ik ben rustig’ is de opvolger van theatervoorstelling ‘Poephoofd’. "In die show ging het veelal over de laatste tien jaren, in ‘Ik ben rustig’ over de tijd die nu speelt. Het speelt zich af in mijn eigen huiskamer en ik ga op zoek naar rust in mijn leven. Dan stel ik de vraag wat ik zou willen doen op mijn laatste dag." Persoonlijke dingen komen aan bod, maar uiteraard ontbreekt veel humor niet. "Er komen hilarische acts aan bod, zoals een ontmoeting tussen Sylvie Meis en The Hobbit. Maar ook gaat het bijvoorbeeld over seksuele voorlichting aan mijn kids. Een combinatie van intimiteit en vrolijkheid. Het gaat hoe dan ook een bonte avond worden."

Goede reacties
Van een interview voor Wakker Nederland tot een gesprek met Weekblad Regio Oss. De Leeuw promoot zijn voorstellingen zo goed mogelijk, maar uiteraard is de mening van het publiek het belangrijkst. 'De reacties zijn uitermate enthousiast. In de voorfase hebben we toegewerkt naar de huidige show. Het zou fantastisch zijn als mensen in Oss naar me komen kijken."
Kijk voor meer informatie op de website www.lievekamp.nl of bel naar de theaterkassa: (0412) 64 89 22.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant