Afbeelding

Duo-expositie bij VKC Veghel

Kunst en cultuur 207 keer gelezen
VEGHEL – Tanja Bukman en Toos Wingens exposeren gedurende de maand maart in het Raadhuis aan de Markt in Veghel. Hun expositie van respectievelijk beelden en schilderijen is op uitnodiging van het Veghels Kunstenaars Collectief.

Tanja Bukman maakte in Rotterdam tijdens haar opleiding tot lerares Kinderverzorging en opvoeding en handenarbeid kennis met boetseren en vormgeving. Na 1987 pakte zij expliciet het boetseren weer op. Haar werk is op verschillende plaatsen in de regio te zien geweest. Sinds maart 2013 neemt zij met nog vijf andere kunstenaars deel aan het project Ruw’Art in het winkelcentrum De Ruwert in Oss. Toos Wingens uit Oss schildert al 30 jaar. Zij volgde bij verschillende schilders een opleiding, onder meer portret en model. Momenteel doet ze inspiratie op bij de Muzelinck in Oss, waar thematisch wordt geschilderd. Wingens maakt kleurrijke schilderijen in acryl, soms gebruikt ze daarbij papier, zand, stro en pasta.
De expositie is van 1 t/m 31 maart 2014 tijdens de openingstijden van het Raadhuis. De toegang is gratis. In verband met de carnaval is het Raadhuis gesloten op 1, 2, 3 en 4 maart.

[image=269658]

[image=269656]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant