Afbeelding

Summer Vocals in de Groene Engel

Kunst en cultuur 33 keer gelezen
OSS - Summer Vocals presenteert op zaterdag 22 augustus onder de titel 'the Sound of Viral' de tweede editie van dit unieke zomerzangproject.

[image=313805]

Summer Vocals is een zangproject waarbij zangers en zangeressen een hele week werken aan nummers die de laatste tijd veel bekendheid hebben gekregen. Of met andere woorden songs die 'Viral' gegaan zijn. Daarbij zullen zij op zangtechnisch- en choreografisch gebied ondersteund worden door professionals.

Spontaan idee
Dit project is vorig jaar op basis van een spontaan idee uitgegroeid tot een zeer groot succes. Dit uniek vocale project vindt dit jaar plaats in de periode van 17 tot en met 22 augustus in de Groene Engel in Oss. Tijdens deze voorstellingen worden de prachtige vocale klanken, aangevuld door verrassende accenten, gepresenteerd. Zij vormen het eindresultaat van deze intensieve week. Het concert door 28 zangers en zangeressen zal plaatsvinden onder de muzikale leiding van Ruben Smits. Daarbij is er een gastoptreden van het beste barbershopkwartet van Nederland: 'Dutch Blend'. De voorstellingen vinden plaats om 15.00 uur en om 20.15 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de Groene Engel http://www.groene-engel.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant