Afbeelding

Van Sinterklaas tot Theater Tique

Kunst en cultuur 63 keer gelezen
OSS - Met vier voorstellingen van Najib Amhali begint in september het nieuwe seizoen van Theater De Lievekamp. In deze reeks blikken we vooruit op het overige aanbod van het Osse theater. Deze week staan het genre 'Familievoorstelling' én de voorstellingen in Poppentheater Marag in de volgspot. Na de seizoensopening van Najib staat zondag 6 september de familievoorstelling 'Raad eens hoeveel ik van je hou' van Theater Terra in de Grote Zaal op het programma. In Poppentheater Marag zijn voorstellingen te zien voor de allerkleinste theaterbezoekers, vanaf twee jaar.

Theater Terra is een graag gezien gezelschap in De Lievekamp, vooral bekend van de voorstellingen met Kikker. In 'Raad eens hoeveel ik van je hou', een gloednieuwe voorstelling van het gezelschap, spelen Hazeltje en Grote Haas de hoofdrollen. Ze houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies? Deze middag proberen ze daar achter te komen in een avontuurlijke en vrolijke voorstelling. Een spannende productie voor stoere zeebonken is 'De kleine kapitein' naar de boeken van Paul Biegel en uiteraard brengt Sinterklaas ook dit seizoen een bezoek aan De Lievekamp. Zondag 25 oktober staat de nieuwe familievoorstelling 'Sprookjesboom de musical' op het programma. Een voorstelling rond het 'wonderlijke muziekfeest' waarin alle bekende sprookjesbosbewoners van De Efteling zullen meespelen.

[image=312905]

Poppentheater Marag
In het intieme Poppentheater Marag staan komend seizoen maar liefst ten voorstellingen voor de allerkleinste theaterbezoekers op het programma. De aftrap wordt eind september gegeven door 'Kabouter Thijm'. Gevolgd door 'Ollie Trollie en Fiederelfje', 'De vis op het droge' en Theater Tique'. De eerste week van de kerstvakantie is gereserveerd voor 'Djaico en de Sterrentocht, een eigentijdse kerstvoorstelling waaraan een lampionnentocht verbonden is. Deze voorstelling staat drie achtereenvolgende dagen op het programma en biedt plaats aan dertig kinderen en hun ouders. Dit was slechts een greep uit het grote aanbod voor jonge theaterbezoekers.
Kijk voor het complete aanbod op
www.lievekamp.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant