Expositie 'Vakantie en vrije tijd'

Kunst en cultuur 77 keer gelezen
RAVENSTEIN - Leden van de KBO Teken- en Schilderclub ‘Spectrum’ tonen hun werk met als thema ‘Vakantie en vrije tijd’ samen met Wil van Bommel (beelden in brons en keramiek) in het Raadhuis van Ravenstein. Deze expositie is te bezichtigen van 12 juli tot en met zondag 10 augustus. Op zaterdag 12 juli wordt de officiële opening om 15.00 uur verricht door docent Harry Reins.

[image=283862]

De KBO Teken- en Schilderclub ‘Spectrum’ bestaat al ruim zeventien jaar en wordt gevormd door vijftien enthousiaste amateurkunstenaars. Zij komen elke week bij elkaar in de KBO-Soos in Ravenstein, waar zij teken- en schilderlessen volgen onder de deskundige leiding van Harry Reins uit Uden.
Het thema van deze expositie ‘Vakantie en vrije tijd’ is een verzameling van schilderstukken in uiteenlopende technieken. Er is werk te zien van de clubleden Wim van Berkel, John Boll, Fransje Dericks, Jos van Dooren, Peter Frickel, Elly van der Heyden, Gonnie van den Heuvel, Piet Jacobs, Lesley Martens, Liesbeth Megens, Jeanne van Schadewijk, Greetje van Susteren, Riet van der Ven, Wilma Witkamp en Ton van der Zanden.
Wil van Bommel (1944) is autodidact. Haar motto is ‘Kunst is genieten en genieten is een kunst’. Zij werkt met was en klei voor haar werk in brons en keramiek. Van Bommel heeft zich voornamelijk toegelegd op het maken van mensfiguren en dieren. Haar figuren zijn zowel klassiek als modern en hebben een brede appreciatie.
De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie: www.cultuurravenstein.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant