Afbeelding

Arthur en de Strijd om Camelot

Kunst en cultuur 54 keer gelezen
OSS - De familiemusical Arthur staat zondag 29 december om 14.00 uur op de planken van Theater de Lievekamp in Oss. Jong en oud kunnen deze middag genieten van de avontuurlijke ‘Arthur en de Strijd om Camelot’. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor 14 euro.

[image=265576]

De musical is gebaseerd op de bekende Arthurlegende en gaat over moed, vriendschap, familie en liefde. Een korte inhoud: Arthur heeft het zwaar, doordat hij op school het mikpunt van pesterijen is. Bovendien kan hij thuis totaal niet overweg met zijn stiefmoeder. Vaak droomt hij dan ook weg bij de verhalen over zijn grote held: Koning Arthur.

Bliksem
Als hij tijdens een heftige storm geraakt wordt door de bliksem, ontwaakt Arthur vol verbazing in de wereld van zijn lievelingsverhaal. Daar sluit hij vriendschap met de mooie Guinevere en de stoere ridder Lancelot. Samen gaan ze op zoek naar het magische zwaard in de steen. Want degene die dit zwaard te pakken krijgt zal de baas worden van het land. Helaas voor de nieuwe vrienden is ook de kwaadaardige popdiva Morgana op zoek naar het magische voorwerp. Samen met haar domme hulpje Mordred zet ze alles op alles om Arthur te dwarsbomen. Wie zal als eerste het zwaard vinden? En wie zal Koning(in) worden van het land? Deze vragen worden beantwoord in de familiemusical ‘Arthur en de Strijd om Camelot’. Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin tijdens de kerstvakantie. Meer informatie op www.lievekamp.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant