Afbeelding

'Sfeervol en imponerend begin'

Kunst en cultuur 69 keer gelezen
OSS – Het publiek dat aanstaande zondagmiddag de Lievekamp Kerstspecial bezoekt, wordt al bij binnenkomst muzikaal verwelkomd. De leden van de Osse Opera brengen de gasten al voor aanvang van de Kerstspecial in de kerststemming met een aantal hoogtepunten uit het repertoire van de Opera.

[image=265449]

"Afgelopen seizoen waren we er voor de eerste keer bij en ook nu doen we met veel plezier mee aan de tweede Lievekamp Kerstspecial", aldus Carla Admiraal van de Osse Opera. "Een mooie gelegenheid om ons aan een breder publiek te presenteren en ook erg leuk om met zo’n grote variëteit aan artiesten samen te werken." De ruim 55 leden tellende vereniging, die afgelopen seizoen haar tachtigste verjaardag vierde, geven al in het eerste nummer van de Kerstspecial acte de présence. "Het wordt een sfeervol en imponerend begin van de middag. Even later voeren we samen met Maaike Widdershoven, onder meer ‘La Habanera’ uit de opera Carmen op."

Bossche Opera
"In het voorjaar van 2015 staan bijzondere producties op het programma", zo vervolgt Admiraal. "Op twee achtereenvolgende avonden voert de Osse Opera samen met de Bossche Opera in De Lievekamp ‘Carmina Burana’ van Carl Orff uit. Ook kinderkoor De Fermaatjes uit Rosmalen werkt mee. En afgelopen seizoen hebben we al met Muziekvereniging Concordia uit Schaijk samengewerkt in de productie ‘Osse Opera meets Concordia’."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant