Afbeelding

Speciale gast tijdens Lievekamp Kerstspecial

Kunst en cultuur 90 keer gelezen
OSS - De Lievekamp Kerstspecial staat zondagmiddag 22 december op het programma in theater De Lievekamp. Speciale gasten van deze middag zijn Jentje, Frits en Fons, alias 'De Kleinkeinder'. Dit komische trio zorgt voor de humoristische noot tijdens deze Kerstvoorstelling.

[image=264630]

Op de zondag voor Kerst zal de tweede editie van De Lievekamp Kerstspecial plaatsvinden. Een sfeervolle en toegankelijke voorstelling voor jong en oud, die geheel in het teken van Kerstmis staat. De eerste uitvoering van vorig jaar was met ruim 600 bezoekers een groot succes. Dit jaar zijn er optredens van het koor Mix of Music, Osse Opera, Stadsharmonie KVA, de Verenigde Spelers, Muziekvereniging Hartog, Southern Stars Theatre Company en theaterschool T’eXtpierement. Om de middag compleet te maken organiseert De Lievekamp een gedichtenwedstrijd voor de basisscholen in Oss. De presentatie van de Lievekamp Kerstspecial is in handen van Maaike Widdershoven.

Reserveren
De Lievekamp Kerstspecial vindt plaats op zondagmiddag 22 december om 14.00 uur in de Grote Zaal. Toegangskaarten kosten 17,50 euro (eerste rang) en 15 euro (tweede rang) en kunnen telefonisch worden gereserveerd via de Theaterkassa via (0412) 64 89 22 of via www.lievekamp.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant