Afbeelding

Ruud Feltkamp in De Ontmoeting

Kunst en cultuur 46 keer gelezen
OSS - Dames opgelet! Vrijdag 22 november is er weer een nieuwe editie van the Ladies Special XL bij Stadscafé de Ontmoeting in Oss. Deze editie dj Ruud Feltkamp special guest.

[image=263172]

Ruud is geboren op 2 oktober 1989 in Amsterdam. Als driejarig jongetje wist hij het al heel zeker, hij wilde acteur worden. Zijn droom ging op zesjarige leeftijd al een klein beetje in vervulling toen hij naar de NKT Theaterschool (Nederlands Kindertheater school) in Purmerend mocht. Twee jaar later had Ruud zijn eerste acteerrol te pakken en schitterde hij op z’n achtste in een McDonald’s televisiereclame. Bij het grote publiek werd hij pas echt bekend door zijn hoofdrol in de populaire familiefilm ‘Kruimeltje’ van Maria Peters, gebaseerd op de bestseller van Chris van Abkoude. Op zijn dertiende speelde Ruud weer een hoofdrol in een Nederlandse film, ‘Kees de Jongen’, met niemand minder dan Theo Maassen als tegenspeler. Ruud startte in 2006 bij de RTL soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden waarin hij de rol van Noud Alberts vertolkt.

Vrije tijd
In zijn vrije tijd houdt Ruud zich bezig met zeilen, snowboarden en het mixen/draaien van muziek. Deze laatste hobby wordt steeds serieuzer nu hij steeds meer grote muziekklussen binnensleept als dj. Hij draait al jaren in clubs en discotheken in Nederland en zelfs buiten de grenzen. De entree van de avond bedraagt 5 euro. (www.ontmoeting-events.nl)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant