Afbeelding

Inschrijving kaartverkoop Maassen en Weijers

Kunst en cultuur 73 keer gelezen
OSS – Vanaf maandag 2 september kunnen cabaretliefhebbers zich inschrijven voor de loting van de kaartverkoop van de voorstellingen van Theo Maassen en Guido Weijers. Tot en met zondag 8 september kan men intekenen op www.lievekamp.nl.

De daadwerkelijke loting zal enkele dagen later plaatsvinden, waarna iedereen bericht krijgt of hij/zij ingeloot is voor de voorstelling. Vanwege de grote belangstelling voor beide voorstellingen is in overleg met de impresariaten besloten om de kaartverkoop uitsluitend via loting te laten plaatsvinden. Voor beide voorstellingen geldt een maximum van vier kaarten per persoon.

Theo Maassen
Op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober zal Theo Maassen try-outs spelen van zijn oudejaars-conference ‘Einde oefening’. 12 maanden, 52 weken, 365 dagen zullen worden teruggebracht tot 70 zenuwslopende minuten. Of het jaar 2013 memorabel wordt, is nog maar de vraag. Dat de oudejaarsconference spraakmakend wordt staat als een paal boven water.

[image=254780]

Guido Weijers
Op woensdag 4 en donderdag 5 december is Guido Weijers te gast in theater De Lievekamp met zijn vijfde avondvullende cabaretvoorstelling genaamd ‘V’. Fans kunnen een avond on-weerstaanbare hilariteit verwachten. Lachen om macht, relaties, reizen en geluk. De spiegel die het publiek voorgehouden wordt, was nog nooit zo pijnlijk grappig.

[image=254779]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant