Afbeelding

Koren treden op in Jan Cunenpark

Kunst en cultuur 69 keer gelezen
OSS - Twee koren, De Sluiszangers uit Lithoijen en de Vrolijke Vrollie uit Ravenstein, treden op zondag 25 augustus op in het Jan Cunenpark in Oss. Beide koren zingen in de Kiosk onder leiding en met muzikale begeleiding van dirigent Wil Bolenius.

[image=253277]

Van half 3 tot 5 uur wordt een doorlopend en afwisselend programma gebracht. De Sluiszangers uit Lithoijen is een Smartlappen- en Levensliederenkoor. Het koor zingt bijna altijd meerstemmige en voornamelijk Nederlandse liederen die voor het publiek heel toegankelijk zijn. Twee jaar geleden had dit koor een eerste optreden voor de Fanfare in Lith bij gelegenheid van hun negentigjarig bestaan; het was een groot succes. Een tweede succesvol optreden vond plaats in het kader van de Brabantse meezingavond in De Hoeve te Lith. En voor dit jaar staan vier optredens op het programma. Meer informatie: www.sluiszangers.nl

De Vrolijke Vrollie
Zanggroep de Vrolijke Vrollie uit Ravenstein bestaat uit achttien zingende personen en een accordeonist. Het koor brengt meerstemmige verhalende liedjes uit vroegere tijden, sommigen met een knipoog naar het heden. De zanggroep, opgericht in mei 2010 ter gelegenheid van het 650-jarig bestaan van Ravenstein, heeft vanaf de start al heel wat binnen- en buiten opgetreden. Dit jaar staan er zeven zeer verschillende optredens op het programma. Meer informatie: www.vrollieravenstein.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant