Afbeelding

Mensen gezocht voor Dorp aan de Rivier Plus

Kunst en cultuur 23 keer gelezen
LITH - De organisatie van de theaterproductie Dorp aan de Rivier Plus zoekt spelers, muzikanten en productiemedewerkers. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor één van de auditieavonden op woensdag 26 juni of donderdag 27 juni om 20.30 uur in zaal Hertog Jan van Brabant aan het Marktplein in Lith.

[image=248933]

Om een spektakel met muziek, licht, geluid en spel te kunnen maken, zijn veel mensen met diverse kwaliteiten nodig. Stichting Kunst aan de Maaskant en Theater Dankzij De Dijken zoeken daarom voor deze productie toneelspelers (mannen, vrouwen, kinderen), productiemedewerkers (voor kostuums, decorbouw, grime, werk achter de schermen) en muzikanten uit Lith en verre omstreken.

Reprise
Na de successen in 2007 en 2008 wordt het theaterspektakel Dorp aan de Rivier in reprise genomen. Het verhaal, gebaseerd op het gelijknamige boek van Antoon Coolen, vertelt de belevenissen van de eigenzinnige dorpsdokter Tjerk van Taeke temidden van een wonderlijke verzameling dorpsbewoners in Lith, hét dorp aan de rivier. Volgend jaar is het tachtig jaar geleden dat het boek verscheen. De nieuwe voorstellingen zijn in juni 2014 en juni 2015 weer te zien in de uiterwaarden aan de Maas. Onder regie van Harold Schraven en met het script van Ans Jager beginnen de repetities op woensdagavonden in oktober. Rondom het toneelstuk worden nog meer projecten opgezet. Denk aan een kunstzinnige activiteit voor de jeugd en een kunsthistorische wandelroute. Ook is het ‘Project Kerkklok’ gelanceerd. Het doel hiervan is om de kerkklokken weer op tijd te laten lopen.
Stuur voor een aanmelding een mail naar . Vermeld naam, emailadres, telefoonnummer, leeftijd en voorkeur (spel, productiewerk, muziek).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant