Afbeelding

Start verkoop nieuwbouwproject centrum

Wonen 167 keer gelezen
OSS - Wonen in Goudhof is centraal wonen aan de Goudmijnstraat in het centrum van Oss. Ruime woningen, met de keuze uit appartement of stadswoning en geschikt voor starters en doorstromers. Voor alle geïnteresseerden is er op 30 januari van 12.00 tot 14.00 uur een inloop informatiebijeenkomst in de Tuinkamer van de Weverij aan de Oostwal 175 in Oss.

[image=126122]

Architectenbureau De Bie + De Bie ontwierp Goudhof. Esther de Bie vertelt: “Goudhof bestaat uit vijf losstaande gebouwen. Daardoor voorkomen we dat het één massief geheel wordt. Ook maken we heel bewust gebruik van een combinatie van lichte en donkere steensoorten. Dit geeft Goudhof een heel eigen twist. Bovendien draagt ook de wisseling in hoogte van 3- en 4 woonlagen bij aan het vriendelijke karakter op deze plek.” Het plan wordt gefaseerd aangepakt. U heeft er nu de keuze uit diverse soorten appartementen; van klein tot groot. Alle 40 woningen hebben een doordachte indeling. En ze hebben allemaal een eigen beschermde parkeerplaats! Ook komen er in deze fase 9 stadswoningen die bovendien beschikken over een carport met plek voor twee auto’s. Zo zorgen we ervoor dat er ruimte is voor parkeren, maar dat de rust in de tuin bewaard blijft.

Levendigheid
Midden in de levendigheid van de stad biedt de Goudhof een oase van rust. Hier komt
namelijk een bijzondere stadshof ontworpen door Esther Kruit van buro Kruit Tuin- en landschapsarchitectuur. “Goudhof krijgt letterlijk een gouden hof. Met goudkleurige beplanting zoals wuivende graan- en grassoorten. Het graanveld dat hier vroeger lag, was daarvoor de inspiratiebron. Verder komen er mooie, open bomen en een verdiept liggend grasveld. Door de toevoeging van beplanting zoals anemonen en narcissen krijgt de tuin ieder seizoen een heel eigen gezicht. De hof biedt daardoor steeds weer een verrassende, nieuwe aanblik", licht Esther haar ontwerp toe. Meer weten? www.woneningoudhof.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant