Afbeelding

‘Woonbelang zegt veel, maar doet niets’

Wonen 81 keer gelezen
VEGHEL – Hij is het zat. Iedere keer als het ook maar een beetje regent, staat de tuin van René Peters aan het Ketelven meerdere dagen blank. Herhaalde verzoeken aan Woonbelang Veghel om er iets aan te doen, bleven tot nu toe onbeantwoord.

[image=120560]

René woont met zijn gezin sinds twee jaar in ‘t Ven fase 5 waar hij een woning huurt van Woonbelang Veghel.
“Bij het minst geringe buitje regen heb ik de tuin een paar dagen blank staan”, stelt hij. “Ze komen dan kijken, de laatste keer met een tuinarchitect die precies wist wat er loos is en wat er aan gedaan moet worden: twee putjes maken waardoor het water weg kan via de riolering. Nou, Woonbelang zou dat regelen, maar ze doen niets”, aldus René die zelf ook al een paar keer tevergeefs zijn tuin opnieuw aanlegde. “Als het een dag regent, kunnen mijn kinderen van 2 en 4 jaar een paar dagen niet naar buiten. Meer huizen hebben er hier last van. En bovendien wordt alles geruïneerd. Maar het ergste vind ik nog dat Woonbelang van alles belooft, maar nooit terugbelt wanneer ik contact opneem."
Woonbelang is op de hoogte van het probleem van de tuinen in het Ketelven”, stelt Hans van Hees, manager vastgoed a.i. Van Hees zegt dat Woonbelang nog steeds zoekt naar een oplossing waarbij de huurders een goed advies kan worden gegeven over de wijze de wateroverlast het beste kan worden te bestrijden.

[image=120559]

[image=120562]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant