Afbeelding

Win kaartjes voor Arnout Van den Bossche

Kunst en cultuur 135 keer gelezen
MILL | Op vrijdagavond 27 november staat de Vlaamse cabaretier Arnout Van den Bossche met zijn show 'De Relatiefluisteraar' in Theater Myllesweerd in Mill. Voor deze voorstelling zijn gratis kaartjes te winnen.

Kans maken kan door antwoord te geven op de vraag: welke cabaretier is vrijdagavond 8 januari te zien in Myllesweerd? Mail uw antwoord voor maandag 23 november naar of stuur het per post naar Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3, 5451 BM te Mill.

[image=316773]

Arnout Van den Bossche
Arnout Van den Bossche won al verschillende cabaretprijzen, o.a. de befaamde Humo’s Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival. En alsof dat nog niet genoeg was, veroverde Arnout Van den Bossche in 2012 een finaleplaats bij de laatste drue van het VARA Leids Cabaret Festival, toch wel de moeder der cabaretwedstrijden van Nederland. Tijdens de daaropvolgende finalistentournee door heel Nederland maakte hij indruk met zijn programma 'De Relatiefluisteraar'.
Nu is Arnout klaar voor het grote werk en keert terug met zijn avondvullende show 'De Relatiefluisteraar'. In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort 'motivational seminar' voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde 'Relatiefluisteraar'. Zijn voorstelling is doorspekt met levendige interacties en observatiehumor.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant