Lampionoptocht over Docus de Das-pad in de Maashorst

Kunst en cultuur 95 keer gelezen

SCHAIJK | Kinderen kunnen op zaterdag 19 december meelopen in de lampionoptocht over het Docus de Das-pad. Hoogtepunt van de optocht is de levende kerststal. Deelnemers mogen een eigen lampion knutselen. Deelname is gratis.

"Je kunt hiervoor het Docus sjabloon uit het Docus de Das Doeboek gebruiken. Vind je het gezellig om samen te knutselen? Zaterdagmorgen 19 december kun je tussen 10.00 en 12.30 uur een lampion versieren bij de bibliotheken in Schaijk en in Zeeland. Je moet je hiervoor wel van tevoren aanmelden bij de bibliotheken: www.nobb.nl", laat Platform Toerisme Landerd weten.

Vertrek
Op 19 december zijn vanaf 18.00 lampionnen verkrijgbaar in de kantine van recreatiepark De Holenberg aan de Udensedreef in Schaijk. Om 18.30 start de lampionoptocht vanaf de receptie het park. Speciaal voor de lampionoptocht is het Docus de Das Avonturenpad versierd met honderden kaarsjes. Samen met Docus lopen we over het verlichte pad, na afloop van de tocht is er warme chocomel met een kerstkransje voor iedereen.

Het Docus de Das Avonturenpad is geschikt voor kinderwagens en rolstoelen. Meer informatie: www.vvvlanderd.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant