De Haagse rockband treedt op zondag 3 juli op in het Jan Cunenpark in Oss.
De Haagse rockband treedt op zondag 3 juli op in het Jan Cunenpark in Oss.

DI-RECT toegevoegd aan line-up Muze Misse

Kunst en cultuur 74 keer gelezen

OSS | De Haagse rockband DI-RECT speelt op zondag 3 juli op Muze Misse. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Eerder werd al bekend dat Typhoon, Jan Smit, Sven Hammond, Gerson Main en Lucas Hamming op het podium staan in het Jan Cunenpark tijdens de tiende editie van het Osse festival.

DI-RECT staat al vijftien jaar aan de Nederlandse top. Het begon met hits als 'Just the Way I do' en 'Inside my Head', recentere hits zijn 'Times are Changing' en 'This is who we are'. Na ruim 1.500 shows en 7 studioalbums is de band een geoliede machine die over het podium raast. Onlangs werd bekend dat toetsenist Vince na zeven jaar de band gaat verlaten, maar ook dat zal DI-RECT ongetwijfeld weer ten goede weten te keren. Een liveshow van DI-RECT heeft nog altijd de energie van een jongehondenband.
Kaarten voor Muze Misse kosten 25 euro in de voorverkoop op www.muzemisse.nl, jongeren tot en met twaalf jaar betalen 1 euro entree. Ook bij café de Kamer, de CDkios en Primera Terwaenen zijn kaarten te koop.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant