Cafe Deejay in Oss.
Cafe Deejay in Oss.

Cafe DeeJay geopend in Oss: 'Gezelligheid staat centraal'

Algemeen 401 keer gelezen

OSS | Cafe DeeJay opende onlangs de deuren aan de Berghemseweg 33 in Oss. Daarmee komt een droom uit van Ossenaar Gery Vos.

Vos moest in 2008 zijn café aan de Burgwal in het Osse centrum sluiten vanwege wateroverlast. "Maar al vanaf de eerste dag miste ik het. Ik vond het erg jammer dat ik moest sluiten en hoopte in de toekomst opnieuw een café te kunnen runnen. Alles wat aan de muur hing, heb ik in ieder geval bewaard. Zoals The Blues Brothers, die zijn nu ook te zien in mijn nieuwe café. Het interieur herinnert met een knipoog naar de happy days van de 60's."

Internetradio
Zijn café runt Vos samen met zijn internetradiozender RadioCafe Deejay (www.radiocafedeejay.nl). Op vrijdag draait DJ Arno vanaf 21.00 uur onder andere Top 40, Nederlandstalige feestmuziek en zomerse plaatjes. Dit wordt ook uitgezonden bij RadioCafe Deejay. Dat is ook een dag later het geval als Vos zelf achter de knoppen staat. "Ik draai dance classics en rockin' oldies. Op welke doelgroep ik me richt? Voornamelijk op 40+, maar het valt me op dat ook jongeren veel liedjes kennen en er graag naar luisteren." Ook op donderdag opent het café de deuren om 19.00 uur, op zondag vanaf 16.00 uur om 'gezellig te kletsen en het weekend te bespreken'.
De eerste weken kreeg Vos veel positieve reacties. "Veel mensen gaven aan blij te zijn met de opening van het café. Tijdens de eerste weken ben ik ook veel 'oude gezichten' tegengekomen die vroeger ook in mijn café kwamen. Een soort reüniegevoel." Hij vervolgt: "Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomst. Gezelligheid staat centraal en ik hoop veel mensen te mogen verwelkomen."

Meer informatie
Iets te vieren, receptie of bedrijfsborrel? Cafe DeeJay regelt het graag tot 80 personen. Informeer naar de mogelijkheden via telefoonnummer (06) 27 51 28 34.

Stamtafel
Ook het programma Stamtafel wordt in de toekomst uitgezonden vanuit het café. Een programma voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), waarin een ondernemer een uur lang aan bod komt, afgewisseld met zijn of haar favoriete muziek. Maar naast het mkb richt hij zich nu ook op andere onderwerpen, zoals sport, cultuur en politiek. Het programma Stamtafel wordt iedere week twee keer uitgezonden. "Ik vraag ondernemers vooraf om een lijstje met favoriete muziek te mailen en een aantal onderwerpen waar ze het over willen hebben. Ik ga op een later tijdstip een uur met ze in gesprek. Op donderdagavond en zondagochtend is vervolgens de uitzending." De komende weken en maanden hoopt hij meer ondernemers te overtuigen. "De ondernemers die mee hebben gedaan, zijn allemaal enthousiast. Voor de prijs hoeven ze het niet te laten. Maar om het voor luisteraars nog aantrekkelijker te maken, richten we ons op andere onderwerpen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant