Priscilla en Robbert Lohstroh.
Priscilla en Robbert Lohstroh.

Silly's gestart met catering: 'Er is voor elk wat wils'

Algemeen 550 keer gelezen

BERGHEM | Snackbar Silly's is al sinds 2005 een vertrouwd gezicht aan de Julianastraat 28 in Berghem. In 2014 opende het naastgelegen Eethuis Silly's de deuren en dit werd een aanwinst voor het dorp. Ondernemers Robbert en Priscilla Lohstroh richten zich vanaf het begin van dit jaar ook op catering. "Een nieuwe uitdaging en het loopt boven verwachting goed."

Volgens Robbert Lohstroh kwamen er regelmatig vragen van gasten binnen over catering. "Ze gaven aan dat ze hier zo lekker eten en dat ze dat ook graag thuis willen. Wij zijn perfectionistisch en zijn met dit idee aan de slag gegaan. Als ondernemer zit je nooit stil en we geloven in dit concept." Hij vervolgt: "Catering heeft een 'dure naam', maar bij ons is het laagdrempelig. We bieden een goede kwaliteit voor een lage prijs. Er is voor elk wat wils. Van een schaal bittergarnituur of luxe hapjes, een pan met saté of gehaktballen tot een compleet pakket. Van een tent, springkussens, muziek, borden en bestek, bedienend personeel tot koks aan toe. We kunnen alles opbouwen en nemen alles weer mee, ook de afwas."

Offerte op maat
Silly's richt zich op een brede doelgroep. "Iedereen kan bij ons terecht. Voor iedereen maken we een offerte op maat, waarbij we qua prijs lager liggen dan veel andere aanbieders. De eerste maanden hebben we het druk gehad en de reacties zijn erg goed."

Mogelijkheden
Eethuis Silly's is ook een ideale plek voor een feest of een bijeenkomst. Priscilla: "Van een babyshower, communie, kinderfeestje, een personeelsfeest met een lunch en/of diner tot een koffietafel, het is hier mogelijk. We nemen alle zorgen uit handen." Er is nog veel meer mogelijk bij Silly's, zoals bijvoorbeeld een frietwagen of ijsbakfiets. Met het oog op de komende zomer kunnen mensen bij Silly's ook terecht voor een barbecue op maat.

Informatie
Snackbar Silly's is iedere dag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Bereikbaar via (0412) 40 44 11 of kijk op www.snackbarsillys.nl of www.eethuissillys.nl. Silly's is ook op zoek naar nieuwe medewerkers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant