Het team van Koning Bodyfashion. (Foto: Hans van der Poel)
Het team van Koning Bodyfashion. (Foto: Hans van der Poel)

Mooie en kwalitatief goede badmode bij Koning Bodyfashion

Zakelijk 439 keer gelezen

OSS | De zomervakantie komt eraan en veel mensen hebben al zomerkriebels. Om 'op jacht' te gaan naar mooie en kwalitatief goede badmode is Koning Bodyfashion het juiste adres. De speciaalzaak aan het Walplein 9 in het Osse centrum heeft een zeer uitgebreid assortiment. 

Koning Bodyfashion is de grootste lingerie en badmode speciaalzaak van Oss en verre omgeving. "We richten ons op een brede doelgroep van jong tot oud. Ook de jonge meiden die voor het eerst een bh of bikini kopen kunnen bij ons terecht. Dat komt door ons uitgebreide assortiment, maar zeker ook door het professionele advies", aldus eigenaresse Pleun Wagemakers. "Bij ons is de klant echt 'Koning'."

Professioneel advies
Wagemakers vindt het belangrijk dat mensen bij Koning Bodyfashion kopen waar ze naar op zoek zijn. "Advies is hierin erg belangrijk. Heel veel vrouwen (uit onderzoek zo'n 70 procent, red.) dragen bijvoorbeeld niet de juiste maat bh. Wij nemen de tijd voor de klant en onze lingeriestylistes geven deskundig advies. Wij zijn de enige in de omgeving die nog echt met een centimeter werken om de maat op te nemen."  

Kwaliteit
Op het gebied van badmode werkt Koning Bodyfashion met kwalitatief hoogstaande merken zoals Freya, Seafolly, Opera, PrimaDonna Swim, Cyell, Sunflair, Maryan Mehlhorn, Gottex, Beachlife en Tweka. "Wij vinden kwaliteit en pasvorm het belangrijkste."

Accessoires
Ook voor de bijbehorende strandaccessoires heeft Koning Bodyfashion een ruim aanbod. Van strandjurkjes, hoedjes tot slippers, het is aanwezig. Ideaal om mee te nemen in de koffer.

Sale
Bij Koning Bodyfashion is de sale begonnen. Er zijn diverse leuke aanbiedingen zoals op alle Beachlife bikini's en accessoires nu 30 procent korting. 

Informatie
Kijk voor meer informatie op de website http://www.koningbodyfashion.nl of bel naar (0412) 62 46 99.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant