Roy en Wesley Jordaans in Restaria Ussen.
Roy en Wesley Jordaans in Restaria Ussen.

'Gezelligheid in combinatie met kwaliteit en service'

Zakelijk 264 keer gelezen

OSS | Restaria Ussen aan de Wolfskooi 1 in Oss kreeg in 2014 een metamorfose. Begin dit jaar was Restaria De Heihoek aan de Schaepmanlaan 93 aan de beurt. Het resultaat? Meer sfeer en meer zitplaatsen. "Onze klanten eten steeds vaker hier en we wilden meer gezelligheid creëren. Dat in combinatie met de kwaliteit en service die ze van ons gewend zijn", aldus Roy Jordaans, die de zaak runt samen met zijn broer Wesley, vader Hans en compagnon Mari.

De verbouwing bij Restaria Ussen leverde zeer veel positieve reacties op, geeft Jordaans aan. "Het gaf zo'n boost dat we besloten om ook in De Heihoek aan de slag te gaan. En ook daar hebben we erg veel complimenten gehad. In onze zaken was er eerst een open ruimte, nu is het veel sfeervoller en kunnen mensen hier lekker rustig zitten om heerlijk te eten. Het is uiteraard ook mogelijk om op ons terras plaats te nemen. Met dit mooie weer is dat in trek. We zien ook veel mensen hier een lekker ijsje eten." Volgens Jordaans is er nu sprake van een 'echt restaurantgevoel'. "Het ziet er dan wel een stuk mooier uit, we blijven erg laagdrempelig. Mensen waarderen onze aanpak en dit jaar zijn alle bezoekersrecords gebroken."

Menu's
Bij Restaria Ussen en Restaria De Heihoek blijft het uiteraard mogelijk friet en snacks te bestellen. Maar het aanbod is zeer divers. Zo zijn er veel menu's uit eigen keuken met elke week een menu in de aanbieding of een compleet driegangenmenu voor 10 of 12 euro. Van een mixed grill spies, boerenschnitzel, saté tot nasi/bami, het is allemaal mogelijk. "We maken heel veel snacks en specialiteiten zelf. Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen. Door eigen producten te maken, kunnen we ons onderscheiden. We willen eruit springen met onze kwaliteit en service en dat voor scherpe prijzen."

App en bezorgservice
Het familiebedrijf is volop in ontwikkeling. Zo is er een gratis app waarmee mensen eten kunnen bestellen en ook kunnen afrekenen. "Je moet als ondernemer meegaan met trends. We willen voorop lopen en proberen verwachtingen te overtreffen. De app is daar een voorbeeld van. Ook zijn er serieuze plannen voor een bezorgdienst. Eind 2016 of begin 2017 gaan we van start. Eerst moeten we alles tot in de puntjes voorbereiden, want ook hiermee gaan we voor kwaliteit."

Informatie
Restaria De Heihoek is bereikbaar via (0412) 62 50 30, Restaria Ussen via (0412) 63 05 89. Mailen kan naar info@heihoekussen.nl. Meer info op http://www.heihoekussen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant