Brasserie Goed Toeven.
Brasserie Goed Toeven.

Brasserie Goed Toeven valt in de smaak

Zakelijk 165 keer gelezen

LITH | Vakantiegevoel dichtbij huis. Dat krijgen mensen als ze een bezoek brengen aan Brasserie Goed Toeven bij De Lithse Ham. De brasserie is in mei van dit jaar in een nieuw jasje gestoken en dat zorgt voor veel goede reacties van gasten. "Mensen geven aan dat ze het eten hier supergoed vinden en we hebben er al velen terug zien komen", aldus een medewerker.

De naam is hetzelfde gebleven, maar er is gekozen voor een andere uitstraling, nieuw personeel, nieuwe chef-koks en een keuken met Andalusische tapas. "Wij staan voor mensen klaar om ze een lekker vakantiegevoel te bezorgen, maar dan dichtbij huis. Er zit in de buurt geen tapasrestaurant en zeker niet bij een jachthaven aan de Maas. Een prachtige omgeving. Iedereen is hier welkom." Mensen kunnen op het terras genieten van ontbijt, lunch, diner, tapas en borrel. Naast een uitgebreide tapaskaart kunnen mensen ook kiezen voor a la carte en er is een uitgebreide wijn- en bierkaart. Brasserie Goed Toeven is zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 24.00 uur geopend. De keuken gaat om 23.00 uur dicht.

Live muziek
Om het vakantiegevoel te vergroten is er in de zomer vanaf 1 augustus elke dag live muziek. "Door muziek verhogen we de sfeer nog meer. Het kan gaan om bandjes of om 'Scheveningen-achtige' loungemuziek. Maar ook na de zomer blijft de live muziek, alleen gaan we dan naar binnen." Voor kinderen is er ook van alles te beleven, zoals een speeltuin, voetbalveld, zonneweide en verwarmd zwembad. "

Informatie
Meer info is verkrijgbaar via telefoonnummer (0412) 48 36 56, e-mailadres brasseriegoedtoeven@hotmail.com of kijk op de Facebook-pagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant