Ricky Snijder en Ann te Lintelo.
Ricky Snijder en Ann te Lintelo.

Stukje Australië in Osse centrum

Zakelijk 360 keer gelezen

OSS | Het was al lange tijd zijn droom om voor zichzelf te beginnen. Ricky Snijder deed ervaring op bij diverse horecagelegenheden in onder andere Oss en reisde een jaar door Azië en Australië. Hij woonde acht maanden in Manly, een buitenwijk van Sydney. In de Houtstraat 1 in het Osse centrum kreeg hij de kans om een eigen horecagelegenheid te starten en vorige maand gingen de deuren open. Met de naam Manly zorgt hij voor een stukje Australië in de Osse stad. "Mensen kunnen hier relaxen en genieten."

Voor Manly was cupcakewinkel 't Hout gevestigd in het pand. Zijn moeder en zus runden het bedrijf, maar binnen de familie werd besproken dat Ricky het over zou nemen. Overigens kunnen mensen de cupcakes nog steeds bestellen. "Ik heb geen moment getwijfeld. Het Osse centrum is upcoming en het wordt alleen maar mooier. Je ziet dat ondernemers erin geloven. De Houtstraat is een leuke plek in de stad. Een straatje met leuke winkels en diverse nationaliteiten", aldus Snijder, die hulp krijgt van zijn vriendin Ann te Lintelo.

Wisselend
Manly is van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 23.00 uur geopend. Het is mogelijk om er te ontbijten, te lunchen, te dineren en/of te borrelen. "Wekelijks staan er vijf lunchgerechten en drie hoofdgerechten op het menu. Ik kies voor gerechten die ik in de loop der jaren ben tegengekomen. Als het op is, is het op. Iedere week staan er weer nieuwe gerechten op de kaart. Diversiteit vind ik belangrijk en het is een mooie uitdaging. We werken altijd met verse producten en de kwaliteit van het eten is top. We hebben in de eerste week al veel positieve reacties gekregen over het eten. Ze vinden het concept ook heel leuk."

Australië
Uiteraard komt Australië regelmatig voorbij bij Manly, zowel in de gerechten als qua sfeer. "Mensen krijgen hier een vakantiegevoel, maar dan zonder het water en het zand. Niets hoeft, alles komt goed." Snijder heeft er veel vertrouwen in dat Manly een aanwinst gaat worden voor het Osse centrum. "De eerste week hebben er al veel mensen kennisgemaakt en het is nu zaak om de naamsbekendheid te vergroten. Iedere dag volle bak, daar gaan we voor en daar hebben we vertrouwen in."

Informatie
Manly is bereikbaar via (0412) 48 64 77 of kijk op Manly In Oss op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant