Debbie Spelt.
Debbie Spelt.

TrendySpeelgoed.nl opent in september de fysieke deuren in Osse centrum

Zakelijk 204 keer gelezen

OSS | TrendySpeelgoed.nl opent woensdag 7 september ook zijn fysieke deuren openen voor het publiek. Na ruim twaalf jaar alleen online een speler te zijn geweest in de speelgoedmarkt zijn ze ook live te bezoeken zijn aan de Kerkstraat 11 in Oss.

In dit grote pand van 120 m2 zal een groot deel van het online assortiment ook te koop zijn voor de mensen die het juist fijn en leuk vinden eerst de producten live te zien en te beoordelen. De medewerkers van TrendySpeelgoed.nl staan klaar voor advies en informatie, want het speelgoed uit het assortiment is geen doorsnee speelgoed. Ook kunnen mensen de bestelling die zij online hebben geplaatst hier afhalen.

TrendySpeelgoed.nl onderscheidt zicht door speelgoed met toegevoegde waarde voor de ontwikkeling van het kind. Speelgoed dat kinderen uitdaagt actief bezig te zijn in de gezonde buitenlucht, creatief met eigen fantasie. Het speelgoed wordt geimporteerd vanuit de hele wereld en onderscheid zich daarmee van het assortiment van de grote speelgoedketens. Alles wordt ook eerst goed bekeken en getest voordat het opgenomen wordt in het assortiment. Daarom is er in de winkel van TrendySpeelgoed.nl in de Kerkstraat ook een grote speelhoek aanwezig waar kinderen naar hartenlust zelf met het speelgoed kunnen spelen. Op woensdagen worden inloopmiddagen georganiseerd waar onder begeleiding telkens met 1 merk wordt geknutseld en gespeeld.

Noot voor de redactie: Wij organiseren geen officiële opening maar vragen iedereen juist gewoon een keertje binnen te lopen. Op die manier hebben we veel meer tijd en aandacht voor iedereen dan wanneer de mensen allemaal op 1 dag tegelijkertijd komen. Wilt u aanvullende informatie? Fotomateriaal? Neem dan gerust contact op met Debbie Spelt: 06-23164441. (ook lid van het Panel)

Met vriendelijke groet,

Debbie Spelt
www.TrendySpeelgoed.nl
Scheldestraat 4c
5347 JD Oss
Tel: 0031 (0)412 647555
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant