Ristorante Pizzeria Da Antonio.
Ristorante Pizzeria Da Antonio.

Vakantiegevoel bij Ristorante Pizzeria Da Antonio

Zakelijk 689 keer gelezen

OSS | Ristorante Pizzeria Da Antonio is een vertrouwd gezicht in het Osse centrum. Eigenaar Antonio Giglio opende 18 jaar geleden het restaurant aan de Heuvel 22B en runt dat nog steeds met veel liefde. Komende maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus is er een speciale actie, waarbij gasten 15 procent korting op hun rekening krijgen. Neem daarvoor de bon mee die staat in de Kermiskrant (bijlage van Weekblad Regio Oss).

door Leon Voskamp

Een klein stukje Italië in Oss, dat is het gevoel als je binnenloopt bij Da Antonio. Met onder andere sfeervol gedekte tafels en Italiaanse foto's aan de wand waan je je een dagje in het veelzijdige land. Antonio Giglio opende zo'n 35 jaar geleden een Italiaans restaurant in Oss en deed dat 18 jaar geleden opnieuw met Da Antonio. "Ons doel is altijd om mensen tevreden naar huis te laten gaan. Dat doen we door een combinatie van heerlijk eten, een gezellige sfeer en het enthousiasme van het personeel." Een reactie van een gast op de website is veelzeggend: 'Gezellig ingericht, prima service en bovenal lekker eten.'

Uitgebreide kaart
De menukaart met originele Italiaanse gerechten bij Da Antonio is zeer divers. Uiteraard ontbreken de verse handgemaakte pizza's niet, bereid volgens traditioneel Italiaans recept. Ook staan er diverse pasta's met de meest verse ingrediënten op de kaart. "Maar we zijn ook gespecialiseerd in vlees- en visgerechten", aldus Antonio. "Van een mixed grill, saltimbocca, ossenhaas, lamskotelet, entrecote tot zeebaars van de grill; we hebben een ruim aanbod. We werken met perfecte en zeer verse producten. De kwaliteit van de gerechten staat bovenaan. Iedereen mag bovendien als ze dat willen in de keuken komen kijken hoe we een product bereiden. We merken dat mensen dat waarderen."

Kermis
De kermis is jaarlijks het best bezochte evenement van de gemeente Oss. Brenda Giglio hoopt dan ook dat veel mensen een bezoekje aan Da Antonio komen brengen. "Veel mensen kennen ons restaurant al, maar nog steeds zien we vaak nieuwe gasten die bij ons komen eten. De kermis is altijd een mooi en gezellig evenement dat heel goed wordt bezocht. Hopelijk zit het weer dit jaar mee. Mensen zijn welkom om ook tijdens de kermis lekker te komen eten. Met een 'rekening-actie' van 15 procent korting op maandag, dinsdag of woensdag is dat extra aantrekkelijk."

Toekomst
Antonio en Brenda Giglio hopen dat Da Antonio nog vele jaren blijft bestaan in het Osse centrum. "We plakken er met alle liefde nog vele jaren aan vast. Hier zitten we goed."

Informatie
Ristorante Pizzeria Da Antonio is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 65 50 72. Geopend op dinsdag tot en met zondag van 16.30 tot 22.30 uur. Kijk ook op de vernieuwde website http://www.da-antonio-oss.nl. Hierop is onder andere de menukaart van het restaurant te vinden.

Een gerecht bij Da Antonio.
Een gerecht bij Da Antonio.
Een gerecht bij Da Antonio.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant