Afbeelding

Hairfashion Marco Adriaansen blijft zich ontwikkelen

Zakelijk 392 keer gelezen

OSS | Marco Adriaansen is bijna dertig jaar zelfstandig kapper. Begonnen met een eigen kapperszaak aan de Sint Sebastiaanstraat waagde hij 2,5 jaar geleden de sprong en verhuisde naar een beduidend grotere locatie aan de Zaltbommelseweg in Oss. "Daar heb ik echt wel wakker van gelegen, maar het voelt inmiddels helemaal goed hier."

Hairfashion Marco Adriaansen voor dames en heren, werkt met een vast team van acht personen. Adriaansen: "Het team is de kracht van de salon. Het zijn allemaal ervaren kappers en kapsters waarvan de meesten hier al jaren zijn. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteit en klantenbestand. Op die manier bouw je een band op met je klanten.
Het vakmanschap staat natuurlijk voorop. Maar daarnaast is een fijne sfeer heel belangrijk. Dat proberen we door net dat stapje extra te doen. Door bijvoorbeeld een gezellig praatje, een mooi bloemetje op tafel en een koekje bij de koffie."

Jongeren
Adriaansen is constant bezig met vernieuwingen binnen zijn salon. Trots vertelt hij over de jongste teamleden. "Meggy en Floor staan dichter bij de jongerendoelgroep en dat is inspirerend voor zowel de klanten als alle teamleden. Floor heeft zich bijvoorbeeld gespecialiseerd in speciale kleurtechnieken en is heel creatief. Dat trekt een voor ons nieuwe groep jongeren aan. We zien nu een bijzondere mix van klanten in de salon. Dat is inspirerend voor ons allemaal."

Schoonheidssalon
Ook voor de salon ontbreken de plannen niet bij Adriaansen. Afgelopen weekend is de salon voorzien van nieuwe led-verlichting, zodat het lijkt alsof overal daglicht is. Op het programma staat verder een uitbreiding met schoonheidssalon of visagie. "We hebben nog een leuke ruimte die daarvoor geschikt zou zijn. Een samenwerking met een zelfstandig schoonheidsspecialiste zou een goede aanvulling zijn voor onze klanten. Zo blijven we bezig om ons te ontwikkelen." Geïnteresseerden mogen contact opnemen met Marco Adriaansen.
Meer info: www.hairfashionmarco.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant