Foto: Peter Kuijpers.
Foto: Peter Kuijpers.

Hoofd & eerste klasse voetbal Oss

Sport 60 keer gelezen

OSS | De meeste teams hebben inmiddels vijf wedstrijden op de teller staan. Wat opvalt is het matige begin van Hoofdklasser O.S.S.'20. Dat had zelfs de meest melancholische supporter op de Rusheuvel niet verwacht.

Met twee punten uit vijf wedstrijden en een negatief doelsaldo blijven de Ossenaren nog ver beneden de verwachtingen. Zaterdag gaat de reis naar Gemert dat juist in een bloedvorm steekt. Lichtpuntje is wellicht dat de Ossenaren de voorafgaande seizoenen met 1-2 en 0-3 winnaar werden op het kunstgras van Sportpark Molenbroek in Gemert.

Buurman DESO is eveneens een slow starter. Bij de club met traditioneel een groot verloop is het nog passen en meten voor trainer Klaas Wels. Vijf punten is beneden de verwachting, maar het team van Wels toont zich met de week beter.

Haagse Quick
Zondag komt de Haagse Voetbal- en Cricketvereniging Quick naar de Rusheuvel dat medekoper Halsteren liet struikelen. TOP doet het goed. Het verloor van AWC in Wijchen, maar pakte uit de thuisduels de volle winst. Als het team nog meer naar elkaar groeit kan het subliem seizoen worden denkt trainer Chris van den Dungen. Zondag gaat de reis naar Nemelaer dat met drie puntjes (nog)niet echt aan de boom schudt. HVCH herstelde zich redelijk voor de enorme oorvijg een week geleden op de eigen Braaken kreeg uitgedeeld door Baronie.

Tevreden
Zondag had er bij AWC meer ingezeten dan het gelijke spelletje, maar trainer Harry Blokhuis was tevreden. Zondag komt Brabantia naar Heesch. Niets te veel gezegd als we de ploeg uit Heesch de favorieten rol toespelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant