Theo Smits in de open keuken van het nieuwe restaurant Mister Nelson.
Theo Smits in de open keuken van het nieuwe restaurant Mister Nelson.

Nieuw in Oss: Mister Nelson op de Talentencampus

Zakelijk 570 keer gelezen

OSS | Restaurant Mister Nelson, gevestigd op de Talentencampus in Oss, is vanaf 3 oktober geopend voor het grote publiek. Niet alleen het restaurant, maar ook het Hampshire Hotel opent die dag voor publiek. Wat kan Oss verwachten van het restaurant aan de Nelson Mandelaboulevard?

Terwijl de eerste stoelen aan de bar worden geplaatst, vertelt Theo Smits trots dat dit de eerste keer is dat hij hier met mensen zit in het nog te openen restaurant Mister Nelson, een onderdeel van Fitland Oss.

Wie is Mister Nelson?
"Mister Nelson is een lekkerbek en helemaal gek van de Big Green Egg. Op deze robuuste groene barbecues leeft hij zich dan ook helemaal uit. Stevige stukken vlees en vis met een twist of een gerookte vegetarische verrassing. Hoe die Nelson het doet? Dat zie je in de grote open keuken midden in het restaurant. Live cooking, gratis tips & tricks van zijn team en een échte barbecuesfeer.''

Mogelijkheden
''Mister Nelson opent zijn deuren voor lunch en diner'', vertelt Smits. ''Voor de borrel duikt Mister Nelson de lounge in. Koud bier, warme hapjes. Met zijn tweeën of met zijn allen iets te vieren? Mister Nelson heeft ruimte genoeg voor jouw feestje, vergadering of familiediner."

Industrieel verleden
''We hebben een mooie stad waar we trots op mogen zijn,'' gaat Smits verder. ''Zonder het industriële verleden was Oss nooit zo'n grote stad geworden. Dat industriële aspect zie je terug in het restaurant. Wanneer je bijvoorbeeld naar het plafond kijkt, zie je de leidingen, kabels en ventilatie. Wat we met de muur voor ogen hebben, is dat je eigenlijk het idee hebt dat je naar een oude rauwe fabrieksmuur kijkt. We wilden het graag kleurrijk en gezellig maken. Daarom hebben we veertig verschillende kleuren tapijttegels op de vloer liggen waarop de mooie comfortabele stoelen en loungebanken staan.''

Dakterras
''We hebben over de volle lengte van restaurant Mister Nelson een verwarmt dakterras. Daar kun je 365 dagen eten, ontmoeten en genieten van het prachtige uitzicht.''

Proefeten bij Mister Nelson
Mensen die houden van de barbecue, kritisch durven te proeven en het team willen helpen de Big Green Eggs te ontgroenen zijn van harte welkom. Hiervoor krijg je 50 procent korting op het gekozen menu (wel exclusief de drankjes), wat je ook bestelt.

Hoe werkt het?
Ga naar de website http://www.misternelson.nl en schrijf je in. Het team van Mister Nelson verzamelt alle aanmeldingen en deelt je in op een van de proefdagen van 3 tot en met 16 oktober. Je ontvangt een persoonlijk mailtje met de datum waarop jij met je gezelschap uitgenodigd bent.

Locatie
Mister Nelson is het nieuwe restaurant in Oss aan de Nelson Mandelaboulevard. Direct naast het stadion van FC Oss, en als onderdeel van het Fitland Hotel Oss.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant