Het team van Délifrance Oss.
Het team van Délifrance Oss.

Délifrance pakt hoofdprijs

Zakelijk 250 keer gelezen

OSS | Feest bij Délifrance. De zaak pakte op 7 september de titel 'Beste horecaformule Nederland 2016' in de categorie 'Coffee & Lunch'. GfK Out-of-Home kwam het nieuws brengen op het hoofdkantoor van Délifrance.

In de categorie 'Coffee & Lunch werden in juni tijdens de GfK Foodservice Formuledagen bekendgemaakt wie de best gewaardeerde foodformules binnen hun segment waren. Naast Délifrance waren Doppio en Subway genomineerd. De foodformules zijn beoordeeld op beleving, gastvrijheid, kwaliteit, prijs en loyaliteit. Uiteindelijk werd Délifrance door de consumenten beoordeeld als winnaar.

'Kroon'
De Osse ondernemer Cor van Roosmalen is trots op de winst en heeft in zijn zaak aan het Walplein 1 in het Osse centrum een 'miniatuurbeker' staan. "Er zijn 7.000 consumenten gevraagd 60 foodformules te beoordelen. Dat Délifrance hierbij als beste uit de bus komt binnen ons segment, is een hele grote eer. Dit is de kroon op ons werk." Délifrance scoorde onder andere hoog op het gebied van productkwaliteit en gastvriendelijkheid van de medewerkers. "Wij zien dit als een beloning voor de inzet van onze medewerkers. Dit is een enorme motivatie en een groot compliment. We zijn onze gasten hier dankbaar voor en feliciteren iedereen die hier hard voor gewerkt heeft. We zijn duidelijk op de goede weg en hebben dit dus ook zeker uitgedragen richting de gast. Uiteraard blijven we volle bak doorgaan en hopen we ook volgend jaar deze titel te pakken."

Gasten
Van Roosmalen opende in december 2014 de deuren van Délifrance in Oss. Al direct was het druk en nog steeds lopen de zaken volgens de Ossenaar erg goed. "We hebben echt een heel groot aantal vaste gasten en nog steeds zien we veel nieuwe gezichten. Onlangs heeft mijn dochter een boek gemaakt met daarin een aantal reacties met foto's van vaste gasten. Dat was zo ontroerend om te lezen."

Acties
Om deze overwinning te vieren, zijn er allerlei acties bij Délifrance in Oss. Zo is er van 3 tot en met 9 oktober een actie voor Stichting Opkikker. Bij een kop koffie, thee of cappuccino met appeltaart gaat 3,27 van de 3,95 euro naar het goede doel. Deelnemers maken ook nog eens kans op een reis naar Parijs ter waarde van 450 euro. Voor Stichting Opkikker zijn er ook knuffels, mokken en sleutelhangers te koop.

Koffiespaarpas
In de hele maand oktober is er ook een 'koffiespaarpas'. Iedere betalende gast krijgt in oktober een koffiespaarpas. Bij een kop koffie, thee of cappuccino krijgen ze een knipje op de pas en bij vijf knipjes krijgen ze een gratis kop koffie, thee of cappuccino en bij tien een gratis appelflap. Mensen die deze volle pas inleveren maken kans op een workshop bij het E-Lifestyle.

Informatie
Délifrance Oss is bereikbaar via telefoonnummer (0412) 65 60 90 of kijk op http://www.delifrance-oss.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant